Mind Mystery

(5/5)  1 recensies

Mind Mystery is een belevingsmuseum met een verrassende twist waar jong en oud zich verbazen en verwonderen over wat de hersenen zien en de ogen zeggen.


Een bezoek aan Mind Mystery is een unieke combinatie tussen educatie en vermaak. We leren op interactieve en zelfstandige manier hoe onze hersenen ons voor de gek kunnen houden. Met optische illusies als rode draad worden we geïnspireerd om vanuit een ander perspectief te denken.




Wat is er te doen?

Bij Mind Mystery is zowel binnen als buiten van alles te zien en te beleven rondom het thema optische illusies. Bezoek het museum en ontdek talloze hologrammen en allerlei optische kunst. Verdwaal in het spiegeldoolhof en verlies de zwaartekracht in een gigantische ruimtelijke illusie. Speel puzzels door het hele park en maak de gekste selfies en groepsfoto's in het huis op z’n kop, waar alles ondersteboven is gedraaid. Wordt groter of kleiner in de Ames room en zweef boven de grond op het plein. Een plek waar je leert dat niets is wat het lijkt en je waarnemingsvermogen op de proef wordt gesteld. Dit alles en nog veel meer bij Mind Mystery.


Voor wie is Mind Mystery een geschikt uitje?

Voor jong en oud! Het fenomeen optische illusies is zo oud als de tijd en wordt omarmd door alle generaties. Daarom is Mind Mystery een zeer geschikt uitje voor iedereen vanaf een jaar of 6. Bezoek het park dus gerust met je kleinkinderen, of nog beter, de hele familie. Wie weet, misschien leer je nog eens wat van elkaar!




Besteed ik er een hele dag?

Dat mag zeker, maar gemiddeld brengen bezoekers 2 tot 2,5 uur door bij Mind Mystery. Het is sterk afhankelijk van je nieuwsgierige aard en van hoeveel indrukken je brein kunnen verwerken. De tip is; wissel de optische illusies af met de vele mooie puzzels op het park ter ontspanning zodat je weer wat ruimte maakt voor nieuwe prikkels!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar €15,95

Kinderen vanaf 5 t/m 11 jaar €11,95

Kinderen t/m 4 jaar gratis

Rolstoelgebruikers €8,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Mind Mystery

(Pagina 1 van 1)

 

"We hebben genoten, doen!"

Patricia   -   06-01-2023

06-01-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"We hebben genoten, doen!"

Supergaaf om alle optische illusies te zien! Soms begin je echt te twijfelen of het nu eigenlijk wel kan wat je ziet. We hebben onze een flink aantal uren goed vermaakt. En voor mijn dochter die geen gluten mag eten waren er gelukkig ook goede alternatieven aanwezig. Wat mij betreft een aanrader!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Mind Mystery?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2023

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2023

De wedstrijd van de meest Populaire Uitjes 2023 is ten einde gekomen. Ook dit jaar is er weer volop gestemd. De stembussen zijn gesloten en er is een winnaar uitgekomen, dus wacht niet langer en lees snel verder om erachter te komen wie dit jaar de titel Publieksfavoriet heeft gewonnen!

Lees verder...

 

Dit waren de 15 populairste Uitjes van Augustus

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Mind Mystery te melden