Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst

(4/5)  1 recensies

Een leuk dagje uit met de kinderen naar een plek waar ze heerlijk kunnen springen, smullen, zwaaien en draaien? In ons speelparadijs kunnen kinderen zich met vele speeltoestellen, -automaten en attracties zowel buiten als binnen uitstekend vermaken. Wat voor weer het ook is, bij ons kun je altijd terecht!

 

Binnen vind je Panky’s Funplanet met bal-kanonnen, klimkastelen, een rodelbaantje en computerspelletjes. En terwijl de kinderen zich vermaken, kun je als ouder, opa, oma of begeleider lekker ontspannen met een versgemalen kopje koffie of een hapje eten. Vanaf het terras en vanuit het restaurant is er goed zicht op het speelterrein.

 

Buiten treffen de kinderen nóg meer vertier aan! Daar zijn niet alleen speeltoestellen en -automaten te vinden, maar ook geweldig leuke attracties zoals de botsauto's, de trein, de bootjes, de zweefmolen en de rondvlucht met Aladdin en de geest. Verder zijn er trampolines, kabelbanen en nog veel meer. Kortom, álle ingrediënten voor het ideale dagje uit met de kinderen!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Alleen spelen €7,50

Bij het nuttigen van een hoofdgerecht van onze menukaart is het speelparadijs gratis te bezoeken

 


1 Recensies over Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst

(Pagina 1 van 1)

 

"Compleet dagje uit!!"

Tineke   -   17-03-2019

17-03-2019

"Compleet dagje uit!!"

Op terug weg naar huis kwamen wij bij toeval bij dit speelparadijs annex pannenkoekenhuis terecht. Het was een warme dag en na een vriendelijk ontvangst konden de kinderen het paradijs gaan ontdekken. Buiten waren er alle soorten en maten van kermis attracties en spring en speel mogelijkheden.binnen ook nog een binnen speeltuin en speel automaten. Tot slot hebben we genoten van een heerlijke pannenkoek!! Het was echt een hele leuke dag!!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 12 leukste pannenkoekenrestaurants van Nederland

Nederland is een groot aantal pannenkoekenrestaurants rijk. Bijna elke gemeente heeft er wel één of meer en bijna allemaal zijn ze erg lekker. Maar sommige zijn ook erg leuk! Hier vind je complete speeltuinen, schmink en andere leuke activiteiten.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst te melden