Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst

(2.8/5)  4 recensies

Een leuk dagje uit met de kinderen naar een plek waar ze heerlijk kunnen springen, smullen, zwaaien en draaien? In ons speelparadijs kunnen kinderen zich met vele speeltoestellen, -automaten en attracties zowel buiten als binnen uitstekend vermaken. Wat voor weer het ook is, bij ons kun je altijd terecht!

 

Binnen vind je Panky’s Funplanet met bal-kanonnen, klimkastelen, een rodelbaantje en computerspelletjes. En terwijl de kinderen zich vermaken, kun je als ouder, opa, oma of begeleider lekker ontspannen met een versgemalen kopje koffie of een hapje eten. Vanaf het terras en vanuit het restaurant is er goed zicht op het speelterrein.

 

Buiten treffen de kinderen nóg meer vertier aan! Daar zijn niet alleen speeltoestellen en -automaten te vinden, maar ook geweldig leuke attracties zoals de botsauto's, de trein, de bootjes, de zweefmolen en de rondvlucht met Aladdin en de geest. Verder zijn er trampolines, kabelbanen en nog veel meer. Kortom, álle ingrediënten voor het ideale dagje uit met de kinderen!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Alleen spelen €7,50

Bij het nuttigen van een hoofdgerecht van onze menukaart is het speelparadijs gratis te bezoeken

 


4 Recensies over Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst

(Pagina 1 van 1)

 

"Geweldige plek, heerlijke dag gehad!"

Annelies   -   12-03-2022

12-03-2022

"Geweldige plek, heerlijke dag gehad!"

Wat een fijne plek! Goeie sfeer, vriendelijke bediening en heerlijke pannekoeken! Kinderen hebben fantastisch kunnen spelen. Wij komen nog eens terug. P.S. Die zure recensies begrijp ik echt niet...

Lees verder  


"Heel slecht!"

Koster   -   07-03-2022

07-03-2022

"Heel slecht!"

Personeel is erg onvriendelijk! De "binnenspeeltuin" is erg klein en smal! Buiten was er maar 1 attractie open! De pannenkoeken waren bizar duur! De sfeer was gewoon akelig! Tafels te dicht op elkaar (Waardoor ik simpelweg niet meer kon zitten toen de tafels naast ons ook bezet waren)! Na een half uur was er nog niemand geweest om onze bestelling op te nemen (ondanks dat we naast de bar zaten)! Uiteindelijk gereserveerd bij een pannenkoekenhuis in de buurt en daar maar gaan eten.... In potentie een leuk bedrijf, maar heel slecht uitgevoerd! Zonde!!!

Lees verder  


"Over prijzen, onaardig personeel "

Sofia   -   26-09-2021

26-09-2021

"Over prijzen, onaardig personeel "

De prijs van de attracties zit bij de prijs van het eten inbegrepen dat is merkbaar. Van 1 kind geen pannenkoek besteld moet 9.95 euro betalen voor maar 2.5 uurtjes spelen. Onaardig personeel in de bediening, lijkt op boos aan iedereen. Er loopt maar een man personeel rond voor de bediening van de attracties, niet ideaal aangezien je op deze manier langere wachtrijen krijgt. De man die de attracties bediende is tevens de enige die lol in zijn werk schijnt te hebben ! Hele aardige man, leuk voor de kinderen.

Lees verder  


"Compleet dagje uit!!"

Tineke   -   17-03-2019

17-03-2019

"Compleet dagje uit!!"

Op terug weg naar huis kwamen wij bij toeval bij dit speelparadijs annex pannenkoekenhuis terecht. Het was een warme dag en na een vriendelijk ontvangst konden de kinderen het paradijs gaan ontdekken. Buiten waren er alle soorten en maten van kermis attracties en spring en speel mogelijkheden.binnen ook nog een binnen speeltuin en speel automaten. Tot slot hebben we genoten van een heerlijke pannenkoek!! Het was echt een hele leuke dag!!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 12 leukste pannenkoekenrestaurants van Nederland

Nederland is een groot aantal pannenkoekenrestaurants rijk. Bijna elke gemeente heeft er wel één of meer en bijna allemaal zijn ze erg lekker. Maar sommige zijn ook erg leuk! Hier vind je complete speeltuinen, schmink en andere leuke activiteiten.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst te melden