Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst

(3.4/5)  8 recensies

Een leuk dagje uit met de kinderen naar een plek waar ze heerlijk kunnen springen, smullen, zwaaien en draaien? In ons speelparadijs kunnen kinderen zich met vele speeltoestellen, -automaten en attracties zowel buiten als binnen uitstekend vermaken. Wat voor weer het ook is, bij ons kun je altijd terecht!

 

Binnen vind je Panky’s Funplanet met bal-kanonnen, klimkastelen, een rodelbaantje en computerspelletjes. En terwijl de kinderen zich vermaken, kun je als ouder, opa, oma of begeleider lekker ontspannen met een versgemalen kopje koffie of een hapje eten. Vanaf het terras en vanuit het restaurant is er goed zicht op het speelterrein.

 

Buiten treffen de kinderen nóg meer vertier aan! Daar zijn niet alleen speeltoestellen en -automaten te vinden, maar ook geweldig leuke attracties zoals de botsauto's, de trein, de bootjes, de zweefmolen en de rondvlucht met Aladdin en de geest. Verder zijn er trampolines, kabelbanen en nog veel meer. Kortom, álle ingrediënten voor het ideale dagje uit met de kinderen!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Alleen spelen €7,50

Bij het nuttigen van een hoofdgerecht van onze menukaart is het speelparadijs gratis te bezoeken


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


8 Recensies over Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst

(Pagina 1 van 1)

 

"Super voor de kinderen "

Jolanda   -   17-07-2023

17-07-2023

Reageer op deze review

"Super voor de kinderen "

Zeer vriendelijk en aardig personeel. Het eten is prima en meer dan genoeg. De speeltuin is erg leuk waar de Kids zich prima kunnen vermaken. Ook een leuke speelhal met attracties waar je met muntjes punten kunt winnen voor kleine prijsjes. Zeker de moeite waard om nog eens naar toe te gaan.

Lees verder  


"Geweldige middag"

Nick   -   14-07-2023

14-07-2023

Reageer op deze review

"Geweldige middag"

Geweldig speelparadijs en lekkere pannekoeken. Het was rustig toen wij aankwamen, dit was net na openingstijd. Ondanks dat wij de enige waren kon onze kleine kleuter gebruik maken van alle attracties (na het even gevraagd te hebben). Voor de arcade spelletjes kan je voor een kleine prijs muntjes kopen en hier vervolgens tickets mee verdienen om speeltjes te kopen. Kortom wij komen hier zeker terug!

Lees verder  


"Een paradijs voor kinderen."

kor   -   21-08-2022

21-08-2022

Reageer op deze review

"Een paradijs voor kinderen."

Hier kun je heerlijk pannenkoeken eten als de kinderen heerlijk spelen. Door het personeel tekort (wat ons verteld werd bij binnenkomst) ff iets langer gewacht op drinken en eten maar de kinderen hebben heerlijk gespeeld en dan is wachten geen probleem. Pannenkoeken werden door zeer vriendelijk personeel best vlot op tafel gezet. Echt een top paradijs voor groot en klein.

Lees verder  


"Leuk idee, uitvoering slecht!"

Kroes   -   23-07-2022

23-07-2022

Reageer op deze review

"Leuk idee, uitvoering slecht!"

Je betaalt geen entree, maar betaalt voor het eten wat je nuttigt. De opzet van het parkje is leuk, alleen zijn er nauwelijks attracties open. Er is maar één persoon die de attracties bedient, waardoor er dus telkens maar 1 attractie open is en als je te laat bent en de attractie vol zit, heb je dus pech. Dus eigenlijk is het zo dat je buiten alleen van de speeltuin gebruik kunt maken en niet tot nauwelijks van de attracties. Erg jammer, want nu is het het geld niet waard! Verder zijn sommige attracties zelfbediening d.m.v. inwerpen van munten en de attractie met de dino's is gesloten op last van de gemeente, staat aangegeven op een bordje. Verder erg lange wachttijd in het restaurant. Kortom: te weinig personeel om dit park goed te laten draaien en dus samengevat in één woord: teleurstellend!

Lees verder  

Reactie van Cindy

06-06-2023

Denk dat je een verkeerde dag hebt getroffen


"Geweldige plek, heerlijke dag gehad!"

Annelies   -   12-03-2022

12-03-2022

Reageer op deze review

"Geweldige plek, heerlijke dag gehad!"

Wat een fijne plek! Goeie sfeer, vriendelijke bediening en heerlijke pannekoeken! Kinderen hebben fantastisch kunnen spelen. Wij komen nog eens terug. P.S. Die zure recensies begrijp ik echt niet...

Lees verder  


"Heel slecht!"

Koster   -   07-03-2022

07-03-2022

Reageer op deze review

"Heel slecht!"

Personeel is erg onvriendelijk! De "binnenspeeltuin" is erg klein en smal! Buiten was er maar 1 attractie open! De pannenkoeken waren bizar duur! De sfeer was gewoon akelig! Tafels te dicht op elkaar (Waardoor ik simpelweg niet meer kon zitten toen de tafels naast ons ook bezet waren)! Na een half uur was er nog niemand geweest om onze bestelling op te nemen (ondanks dat we naast de bar zaten)! Uiteindelijk gereserveerd bij een pannenkoekenhuis in de buurt en daar maar gaan eten.... In potentie een leuk bedrijf, maar heel slecht uitgevoerd! Zonde!!!

Lees verder  


"Over prijzen, onaardig personeel "

Sofia   -   26-09-2021

26-09-2021

Reageer op deze review

"Over prijzen, onaardig personeel "

De prijs van de attracties zit bij de prijs van het eten inbegrepen dat is merkbaar. Van 1 kind geen pannenkoek besteld moet 9.95 euro betalen voor maar 2.5 uurtjes spelen. Onaardig personeel in de bediening, lijkt op boos aan iedereen. Er loopt maar een man personeel rond voor de bediening van de attracties, niet ideaal aangezien je op deze manier langere wachtrijen krijgt. De man die de attracties bediende is tevens de enige die lol in zijn werk schijnt te hebben ! Hele aardige man, leuk voor de kinderen.

Lees verder  


"Compleet dagje uit!!"

Tineke   -   17-03-2019

17-03-2019

Reageer op deze review

"Compleet dagje uit!!"

Op terug weg naar huis kwamen wij bij toeval bij dit speelparadijs annex pannenkoekenhuis terecht. Het was een warme dag en na een vriendelijk ontvangst konden de kinderen het paradijs gaan ontdekken. Buiten waren er alle soorten en maten van kermis attracties en spring en speel mogelijkheden.binnen ook nog een binnen speeltuin en speel automaten. Tot slot hebben we genoten van een heerlijke pannenkoek!! Het was echt een hele leuke dag!!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2022

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2022

De wedstrijd van de meest Populaire Uitjes 2022 is ten einde gekomen en wat is er volop gestemd dit jaar! Een aantal weken zijn verstreken en er is een winnaar uitgekomen.

Lees verder...

 

De 12 leukste pannenkoekenrestaurants van Nederland

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst te melden