Apenheul

(4/5)  3 recensies

Voor een uniek dagje uit kom je naar Apenheul. In het prachtige, groene dierenpark vind je bijna 300 apen. Daarvan loopt meer dan de helft gewoon los tussen de bezoekers! Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de gorilla’s en orang-oetans. Over deze dieren kom je alles te weten tijdens de speciale presentaties van de dierverzorgers. Mis ook het Apenboompad niet. Hier loop je tussen de boomtoppen en ontdek je nog meer apen én andere dieren uit het regenwoud.

 


Herken jezelf

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in Apenheul. Ontmoet de slimme orang-oetans, speelse bonobo’s en mis ook zeker de gorillapresentatie niet. Gegarandeerd een hoogtepunt van je bezoek! Kinderen kunnen door het hele park klimmen en klauteren. In het Na-aaphuis ontdek je zelf hoeveel jij op een aap lijkt! En heb je de biologische frietjes al geproefd? De liefde voor natuur zie én proef je namelijk ook terug in het horeca-assortiment van Apenheul.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

14 april t/m 3 november van 10.00 tot 17.00 uur.

13 juli t/m 25 augustus van 9.00 tot 18.00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen t/m 2 jaar gratis

Kinderen 3 t/m 12 jaar €19,50

Vanaf 13 jaar €23,-

Mindervalide* €19,50

 

* Bezoekers die niet in staat zijn het park zelfstandig te bezoeken.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


3 Recensies over Apenheul

(Pagina 1 van 1)

 

"Door de drukte mindere kwaliteit"

Denise   -   26-07-2015

26-07-2015

"Door de drukte mindere kwaliteit"

Het was gigantisch druk. Voor een apenheul weinig apen gezien. Erg jammer. Door de drukte was het eten ook beneden het gemiddelde. Ik had een hamburger besteld zonder groente en toestand ik kreeg een droog broodje met een koude hamburger en wat groente er op gekwakt. Terwijl ik 2 keer gezegd had dat ik geen groente wou. De frikadellen waren bleek. Door de drukte konden we niet eens een frikadel speciaal bestellen. Snap best dat de werkdruk hoog is maar als je 4 euro voor een broodje hamburger betaald verwacht je wel een beetje kwaliteit. Een rondje aquazoo leeuwarden heb ik meer contact met apen gehad dan hier in de apenheul. Misschien waren de verwachtingen wel te groot. Maar de Apenheul krijgt van mij 3 sterren.

Lees verder  


M.de Hoog   -   01-09-2014

01-09-2014

Afgelopen donderdag wilde mijn schoonzus voor mijn kleinzoon een voordeelkaartje bestellen via internet. Dit kon niet, dit kon vrijdag pas. Vrijdagochtend kreeg ze de mededeling dat er alleen nog kaarten voor zaterdag en zondag waren. Zat er dan een limiet op het aantal kaarten o.i.d. Zo ja, was het wel zo netjes geweest als dit vermeld was.

Lees verder  


"Mooi park, altijd genieten"

B.Passchier   -   17-06-2013

17-06-2013

"Mooi park, altijd genieten"

Een geweldig park! Ik kom er geregeld en geniet elke keer weer van de loslopende doodshoofdaapjes. De spelende jonge gorilla kleuters en peuters. De loslopende ringstaartmaki's en vari's. Het park is mooi aangelegt in het bos. De dieren hebben alle ruimte en je kan ze erg mooi fotograferen omdat er bijna nergens een hek voor de verblijven staan. Vriendelijk personeel, die graag je vragen beantwoorden. Ja echt een aanrader dit park. Zij krijgen van mij ook een hele vette 10.

Lees verder  


"Altijd leuk, die nieuwsgierige aapjes"

Chantal   -   04-06-2013

04-06-2013

"Altijd leuk, die nieuwsgierige aapjes"

Iedere keer dat we er zijn is het weer leuk om die loslopende aapjes rond te zien springen en slingeren. De doodshoofd aapjes zijn het allerleukst. Ze komen even in de kinderwagen spieken of je kindje misschien een stukje koek heeft laten liggen. Er zijn ook nog andere apen die loslopen, maar die zijn minder brutaal. Ik heb nu alweer zin om nog een keer te gaan.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Apenheul?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Apenheul te melden