Apenheul

(4/5)  4 recensies

Voor een uniek dagje uit kom je naar Apenheul. In het prachtige, groene dierenpark vind je bijna 300 apen. Daarvan loopt meer dan de helft gewoon los tussen de bezoekers! Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de gorilla’s en orang-oetans. Over deze dieren kom je alles te weten tijdens de speciale presentaties van de dierverzorgers. Mis ook het Apenboompad niet. Hier loop je tussen de boomtoppen en ontdek je nog meer apen én andere dieren uit het regenwoud.

 


Herken jezelf

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in Apenheul. Ontmoet de slimme orang-oetans, speelse bonobo’s en mis ook zeker de gorillapresentatie niet. Gegarandeerd een hoogtepunt van je bezoek! Kinderen kunnen door het hele park klimmen en klauteren. In het Na-aaphuis ontdek je zelf hoeveel jij op een aap lijkt! En heb je de biologische frietjes al geproefd? De liefde voor natuur zie én proef je namelijk ook terug in het horeca-assortiment van Apenheul.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

14 april t/m 3 november van 10.00 tot 17.00 uur.

13 juli t/m 25 augustus van 9.00 tot 18.00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen t/m 2 jaar gratis

Kinderen 3 t/m 12 jaar €19,50

Vanaf 13 jaar €23,-

Mindervalide* €19,50

 

* Bezoekers die niet in staat zijn het park zelfstandig te bezoeken.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


4 Recensies over Apenheul

(Pagina 1 van 1)

 

"Erg mooi park!"

Debby   -   09-09-2023

09-09-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Erg mooi park!"

Wij waren er op een dag dat het 30+ graden was en dat was te merken aan de aapjes. Die deden ook een stuk rustiger aan en hadden niet veel zin om te kijken of we wat lekkers bij ons hadden. De apen veilige tassen vind ik een ramp. Ze zijn niet fijn om te dragen en ze zijn enorm zwaar. Daardoor heb je heel snel heel veel last van je schouders. Het voeren van de oerang oetans was geweldig om te zien. Wat een mooie apen zijn dat. En natuurlijk de doodshoofd aapjes. Dat zijn de liefste en leukste apen.

Lees verder  


"Door de drukte mindere kwaliteit"

Denise   -   26-07-2015

26-07-2015

Trust Score:

Reageer op deze review

"Door de drukte mindere kwaliteit"

Het was gigantisch druk. Voor een apenheul weinig apen gezien. Erg jammer. Door de drukte was het eten ook beneden het gemiddelde. Ik had een hamburger besteld zonder groente en toestand ik kreeg een droog broodje met een koude hamburger en wat groente er op gekwakt. Terwijl ik 2 keer gezegd had dat ik geen groente wou. De frikadellen waren bleek. Door de drukte konden we niet eens een frikadel speciaal bestellen. Snap best dat de werkdruk hoog is maar als je 4 euro voor een broodje hamburger betaald verwacht je wel een beetje kwaliteit. Een rondje aquazoo leeuwarden heb ik meer contact met apen gehad dan hier in de apenheul. Misschien waren de verwachtingen wel te groot. Maar de Apenheul krijgt van mij 3 sterren.

Lees verder  


"Mooi park, altijd genieten"

B.Passchier   -   17-06-2013

17-06-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

"Mooi park, altijd genieten"

Een geweldig park! Ik kom er geregeld en geniet elke keer weer van de loslopende doodshoofdaapjes. De spelende jonge gorilla kleuters en peuters. De loslopende ringstaartmaki's en vari's. Het park is mooi aangelegt in het bos. De dieren hebben alle ruimte en je kan ze erg mooi fotograferen omdat er bijna nergens een hek voor de verblijven staan. Vriendelijk personeel, die graag je vragen beantwoorden. Ja echt een aanrader dit park. Zij krijgen van mij ook een hele vette 10.

Lees verder  


"Altijd leuk, die nieuwsgierige aapjes"

Chantal   -   04-06-2013

04-06-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

"Altijd leuk, die nieuwsgierige aapjes"

Iedere keer dat we er zijn is het weer leuk om die loslopende aapjes rond te zien springen en slingeren. De doodshoofd aapjes zijn het allerleukst. Ze komen even in de kinderwagen spieken of je kindje misschien een stukje koek heeft laten liggen. Er zijn ook nog andere apen die loslopen, maar die zijn minder brutaal. Ik heb nu alweer zin om nog een keer te gaan.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Apenheul?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

22 Tips voor een dagje uit in de Meivakantie

22 Tips voor een dagje uit in de Meivakantie

In mei leggen alle vogels een ei en alle kinderen zijn vrij. Tijd dus voor leuke dingen. Voorkom dat jouw vakantie een saaie verveel vakantie wordt. Met deze tips is plezier gegarandeerd.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Apenheul te melden