Recensies Apenheul

Gemiddelde

4 van 5 sterren / 4 recensies

Debby schreef:

09-09-2023

"Erg mooi park!"

Wij waren er op een dag dat het 30+ graden was en dat was te merken aan de aapjes. Die deden ook een stuk rustiger aan en hadden niet veel zin om te kijken of we wat lekkers bij ons hadden.
De apen veilige tassen vind ik een ramp. Ze zijn niet fijn om te dragen en ze zijn enorm zwaar. Daardoor heb je heel snel heel veel last van je schouders.
Het voeren van de oerang oetans was geweldig om te zien. Wat een mooie apen zijn dat. En natuurlijk de doodshoofd aapjes. Dat zijn de liefste en leukste apen.


Denise schreef:

26-07-2015

"Door de drukte mindere kwaliteit"

Het was gigantisch druk. Voor een apenheul weinig apen gezien. Erg jammer.

Door de drukte was het eten ook beneden het gemiddelde. Ik had een hamburger besteld zonder groente en toestand ik kreeg een droog broodje met een koude hamburger en wat groente er op gekwakt. Terwijl ik 2 keer gezegd had dat ik geen groente wou. De frikadellen waren bleek. Door de drukte konden we niet eens een frikadel speciaal bestellen. Snap best dat de werkdruk hoog is maar als je 4 euro voor een broodje hamburger betaald verwacht je wel een beetje kwaliteit.

Een rondje aquazoo leeuwarden heb ik meer contact met apen gehad dan hier in de apenheul.
Misschien waren de verwachtingen wel te groot. Maar de Apenheul krijgt van mij 3 sterren.


B.Passchier schreef:

17-06-2013

"Mooi park, altijd genieten"

Een geweldig park! Ik kom er geregeld en geniet elke keer weer van de loslopende doodshoofdaapjes. De spelende jonge gorilla kleuters en peuters. De loslopende ringstaartmaki's en vari's.
Het park is mooi aangelegt in het bos. De dieren hebben alle ruimte en je kan ze erg mooi fotograferen omdat er bijna nergens een hek voor de verblijven staan.
Vriendelijk personeel, die graag je vragen beantwoorden.
Ja echt een aanrader dit park. Zij krijgen van mij ook een hele vette 10.


Chantal schreef:

04-06-2013

"Altijd leuk, die nieuwsgierige aapjes"

Iedere keer dat we er zijn is het weer leuk om die loslopende aapjes rond te zien springen en slingeren. De doodshoofd aapjes zijn het allerleukst. Ze komen even in de kinderwagen spieken of je kindje misschien een stukje koek heeft laten liggen.
Er zijn ook nog andere apen die loslopen, maar die zijn minder brutaal.
Ik heb nu alweer zin om nog een keer te gaan.


  Plaats beoordeling

  Terug naar Apenheul


Klik hier om onjuiste gegevens van Apenheul te melden