Résidence Lichtenvoorde

Gelegen in Lichtenvoorde, een pittoresk dorpje in de Achterhoek, vindt u Résidence Lichtenvoorde. Omgeven door de groene natuur en aangelegde vijvers staan prachtige vakantiewoningen. Ook is het mogelijk te kamperen bij Résidence Lichtenvoorde. U hoeft zich geen moment te vervelen op het vakantiepark dankzij de uitstekende faciliteiten. Ook de kinderen hebben de tijd van hun leven met uitdagende en afwisselende activiteiten van het enthousiaste animatieteam. Wanneer u geen zin heeft om zelf te koken kunt u gezellig met het hele gezin aanschuiven in ons restaurant voor een heerlijke maaltijd.


Kamperen:

Kom met uw eigen tent, vouwwagen of camper kamperen bij Résidence Lichtenvoorde. U kampeert op ruime kampeerplaatsen welke zijn omgeven door prachtige groene natuur. De kampeerplaatsen beschikken over een 16 ampère elektriciteitsaansluiting. Tijdens uw kampeervakantie in de Achterhoek kunt u gebruik maken van de vele parkfaciliteiten. Ook het water is nooit ver weg, hier kunt u in alle rust vissen. 


Verhuur:

Résidence Lichtenvoorde heeft vakantiehuizen geschikt voor 4 tot maximaal 6 personen waarbij u kunt kiezen uit twee typen; deluxe en comfort. Ook is er een 5 persoons mindervaliden chalet, welke dankzij de gemaakte aanpassingen geschikt is voor rolstoelgebruikers. De comfort vakantiewoningen zijn voorzien van eenpersoons boxspring bedden, een ingerichte keuken met koffiezetapparaat, koelkast met diepvries, combimagnetron en vaatwasser. De deluxe vakantiehuizen zijn ruim opgezet en bieden u het comfort en gemak dat u van thuis gewend bent. Naast de voorzieningen die u ook in de comfort vakantiehuizen vindt beschikken de deluxe vakantiehuizen over een airco, flatscreen televisie en een lounge set op het terras.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Résidence Lichtenvoorde

Hoeveel sterren geef jij Résidence Lichtenvoorde?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Résidence Lichtenvoorde te melden