Tips voor een dagje uit met Pinksteren

Aanstaand weekend is het Pinksterweekend. We hebben dan allemaal een dagje langer weekend. Ideaal dus om een dagje fijn uit te gaan! In dit artikel vind je tips voor geweldig Pinksterweekend.

 

De leukste tips voor een geslaagd Pinksterweekend

 

Jonkies in de Apenheul

300 apen in 1 park en meer dan de helft hiervan loopt los! In het grote bos kan je ze overal vinden. Hoog in de bomen, op de grond, achter takken en struiken. Spot ze allemaal! Voor kinderen is er de gratis loslopende apen spotkaart met handige zoektips. Zo hoef je geen aap te missen!

 

De Doodshoofdaapjes van de Apenheul hebben net baby’s gekregen dus ga gezellig op kraamvisite.

 

Video: Kom in contact met de apen

De Doodshoofdaapjes van de Apenheul hebben jongenEen jong Doodshoofdaapje

 

Naar de (binnen) Speeltuin

De weersverwachtingen voor dit Pinksterweekend zijn niet zo heel rooskleurig. Als het droog is kun je in elke speeltuin wel lekker spelen. Maar met regen of zelfs onweer ga je toch liever naar een binnenspeeltuin. Plezier gegarandeerd en ook een heerlijke plek voor de ouders.

 

Bekijk ook:

 

Klimmen en klauteren in de Drentse KoePlezier tijdens glijden in Linnaeushof

 

Kids Marina

Kids Marina is de leukste waterattractie van Rotterdam. In deze miniatuurhaven midden in de stad voelt elk kind zich de kapitein. Kinderen staan zelf aan het roer van een stoere politieboot, brandweerboot, containerboot of een gaaf havendienstvaartuig.

 

De bootjes van Kids Marina

 

Pret in de Scheg

Wordt het een zwemparadijs? Een luchtkussenattractie? Of een overdekte speeltuin? Waarom niet allemaal?! Kom naar Belevingscentrum De Scheg in Deventer en je vindt dit alles onder één dak! Met ruim 10.000 m² is er altijd wat leuks te doen.

 

Zwemmen in Belevingscentrum de SchegSchommelen in Belevingscentrum de Scheg

Ook plezier voor de kleintjes in Belevingscentrum de Scheg

 

Speelpark Klein Zwitserland

Een uitgestrekt avonturenpark met ontdekkingsbos voor heel veel zorgeloos speelplezier. Met grote speeltuin en tal van extra’s, zoals een waterspeelplaats, een zintuigenpad, een golfbaan en vele extra evenementen. Kinderen en ouders beleven een actieve, speelse en avontuurlijke dag, midden in het groen! Dat kan natuurlijk alleen bij Speelpark Klein Zwitserland!

 

Buitenspelen in de bossen bij Speelpark Klein ZwitserlandLeuke glijbaan in Speelpark Klein Zwitserland

 

Musea, leuk voor jong en oud

Wil jij je kinderen versteld doen staan van de wonderen in onze prachtige wereld? Wat maakt nu meer indruk dan een enorme dinosaurus, ervaren hoe mensen vroeger leefde, een ruimtereis, een echte romeinse soldaat en ga zo maar door!

 

Bekijk ook:

 

Ontmoet een echte Romeinse SoldaatWelke voet is groter? Ontdek het in Naturalis

 

Dagje uit met korting

Bespaar je liever een beetje of zelfs flink op jouw dagje uit tijdens de pinksterdagen? Wij houden voor jou dagelijks de beste kortingen voor een dagje uit bij. Ontdek daarom snel welke dagje uit kortingen wij voor jou in petto hebben!

 

 

Hellendoorn met korting
Reacties op "Tips voor een dagje uit met Pinksteren"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.