Kasteel de Haar

(4.5/5)  2 recensies

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Het hele jaar door bruist het van de activiteiten. Een bezoek aan Kasteel de Haar brengt u terug naar de hoogtijdagen van het kasteel en haar bewoners. Tijdens uw verblijf krijgt u een idee van de enorme rijkdom waarin de internationale jetset aan het begin van de 20ste eeuw leefde. Verbaas u over de on-Nederlandse weelde waarin de bewoners en hun gasten leven in de Septembermaand.

Kasteel de haar vooraanzicht

Om het kasteel ligt een imposant park, dat speciaal ontworpen is om het kasteel te complementeren. Vanuit het kasteel moest je de mooiste uitzichten hebben op Franse stijltuinen en Engelse landschappen. Voor de aanleg is zelfs een heel dorp verplaatst. De uitstraling van het kasteel is een romantisch ideaalbeeld van een middeleeuws kasteel, maar dan wel van alle gemakken voorzien: zo is er koud en warm stromend water, stoomverwarming in alle kamers en zelfs elektrische verlichting. Uniek voor die tijd!

U kunt zelfstandig een kijkje nemen in het kasteel. En wat dacht u van theater, kinderactiviteiten, concerten, fairs en kerstarrangementen? Kasteel de Haar, park en tuinen en de vele activiteiten zijn beslist een bezoek waard!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag

Kasteel 11.00 tot 17.00 uur

Park 09.00 tot 17.00 uur

Kasteelwinkel 11.00 tot 17.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kasteel

Volwassenen 17,00

Kind 4 tot 12 jaar 10,00

Kind tot 4 jaar gratis

Museumkaart gratis

Park

Volwassenen 6,00

Kinderen 4 tot 12 jaar 4,00

Kinderen tot 4 jaar gratis

Museumkaart gratis

Audiotour kasteel 2,50

Parkeren 6,-

 


2 Recensies over Kasteel de Haar

(Pagina 1 van 1)

 

"Schitterend kasteel"

Ronald   -   17-08-2018

17-08-2018

"Schitterend kasteel"

Prachtig kasteel. Interessante rondleiding. Mooie wandeling door de tuinen. Goede catering. Leuk voor volwassenen n kinderen.


"Prachtig kasteel en bevlogen vrijwilligers "

Petra   -   26-03-2018

26-03-2018

"Prachtig kasteel en bevlogen vrijwilligers "

Je kunt het kasteel in je eigen tempo bezoeken. Ipv met een rondleiding. In elke zaal staan suppoosten om je anekdotes te vertellen of je vragen te beantwoorden. Wij zijn meerdere keren geweest. Elke keer een ander thema of openstelling van en ander gedeelte van het kasteel. Prachtige tuin met herten en doolhof. Heerlijke catering.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Kasteel de Haar?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel de Haar te melden