Kasteel de Haar

(4.8/5)  4 recensies

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Het hele jaar door bruist het van de activiteiten. Een bezoek aan Kasteel de Haar brengt u terug naar de hoogtijdagen van het kasteel en haar bewoners. Tijdens uw verblijf krijgt u een idee van de enorme rijkdom waarin de internationale jetset aan het begin van de 20ste eeuw leefde. Verbaas u over de on-Nederlandse weelde waarin de bewoners en hun gasten leven in de Septembermaand.

 

Kasteel de haar vooraanzicht

 

Om het kasteel ligt een imposant park, dat speciaal ontworpen is om het kasteel te complementeren. Vanuit het kasteel moest je de mooiste uitzichten hebben op Franse stijltuinen en Engelse landschappen. Voor de aanleg is zelfs een heel dorp verplaatst. De uitstraling van het kasteel is een romantisch ideaalbeeld van een middeleeuws kasteel, maar dan wel van alle gemakken voorzien: zo is er koud en warm stromend water, stoomverwarming in alle kamers en zelfs elektrische verlichting. Uniek voor die tijd!


Wakende beelden bij de entree van Kasteel de Haar

 

U kunt zelfstandig een kijkje nemen in het kasteel. En wat dacht u van theater, kinderactiviteiten, concerten, fairs en kerstarrangementen? Kasteel de Haar, park en tuinen en de vele activiteiten zijn beslist een bezoek waard!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag

Kasteel 11.00 tot 17.00 uur

Park 09.00 tot 17.00 uur

Kasteelwinkel 11.00 tot 17.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kasteel

Volwassenen €17,00

Kind 4 tot 12 jaar €10,00

Kind tot 4 jaar gratis

Museumkaart gratis

 

Park

Volwassenen €6,00

Kinderen 4 tot 12 jaar €4,00

Kinderen tot 4 jaar gratis

Museumkaart gratis

 

Audiotour kasteel €2,50

Parkeren €6,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


4 Recensies over Kasteel de Haar

(Pagina 1 van 1)

 

"Mooi verzorgd kasteel"

Debby   -   12-04-2024

12-04-2024

Trust Score:

Reageer op deze review

"Mooi verzorgd kasteel"

Het kasteel zag er goed uit. De speurtochten waren leuk en informatief voor de kinderen en de mensen die toezicht hielden wisten heel goed de geschiedenis van het kasteel uit te leggen. Zeker een aanrader!

Lees verder  


"Netjes onderhouden, geweldige vrijwilligers"

Wouter   -   09-04-2024

09-04-2024

Trust Score:

Reageer op deze review

"Netjes onderhouden, geweldige vrijwilligers"

Het Kasteel stond er erg netjes bij zowel van binnen als buiten. Vlakbij het kasteel is een gezellig restaurantje voor een hapje en een drankje. Rondom het kasteel een enorm mooi en groot park waar je heerlijk kan wandelen. Het kasteel zelf is nog helemaal in klassieke staat dit maakt het prachtig om te zien. In bijna alle ruimtes staan vrijwilligers die je helpen met vragen of met de speurtocht. Wij hebben het erg leuk gehad.

Lees verder  


"Schitterend kasteel"

Ronald   -   17-08-2018

17-08-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Schitterend kasteel"

Prachtig kasteel. Interessante rondleiding. Mooie wandeling door de tuinen. Goede catering. Leuk voor volwassenen n kinderen.


"Prachtig kasteel en bevlogen vrijwilligers "

Petra   -   26-03-2018

26-03-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Prachtig kasteel en bevlogen vrijwilligers "

Je kunt het kasteel in je eigen tempo bezoeken. Ipv met een rondleiding. In elke zaal staan suppoosten om je anekdotes te vertellen of je vragen te beantwoorden. Wij zijn meerdere keren geweest. Elke keer een ander thema of openstelling van en ander gedeelte van het kasteel. Prachtige tuin met herten en doolhof. Heerlijke catering.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Kasteel de Haar?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel de Haar te melden