Nederlands Openluchtmuseum

(4.7/5)  3 recensies

In het Nederlands Openluchtmuseum komt de Nederlandse geschiedenis in al haar facetten tot leven. Jong en oud beleven een onvergetelijke dag in het uitgestrekte museumpark. Proef het verleden, maak een praatje met ambachtslieden en stap binnen in Nederlandse huiskamers door de eeuwen heen. Ruik het teren op de scheepswerf of de geur van gist in de bierbrouwerij. Geniet van een complete dag uit die alle zintuigen prikkelt en ervaar hoe de vier seizoenen van elk bezoek een unieke ervaring maken!

 

Canon van Nederland

Met trots toont het Nederlands Openluchtmuseum de Canon van Nederland: een presentatie van de hele geschiedenis van ons land, van 'hunebed tot heden'. Deze presentatie toont hoogte- en dieptepunten uit de Nederlandse geschiedenis aan de hand van historische personen, gebeurtenissen en onderwerpen.

 

Winter in het Openluchtmuseum

Vanaf 8 december gaat het winterseizoen in het Openluchtmuseum van start. Sfeervolle lampjes leiden bezoekers langs de winterroute. Bak een broodje boven het knisperende vuur, schaats op de verlichte schaatsbaan aan de Amsterdamse Westerstraat en geniet van heerlijke warme chocomelk bij de Koek en Zopie. Is het je allemaal even te koud? Maak dan een ritje met de historische tram.

 

Lees verder...

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maart t/m oktober

Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur 

 

29 oktober t/m 7 december (aangepast programma)

Dinsdag t/m zondag 11.00 tot 16.00 uur

 

8 december t/m 20 januari

Maandag t/m vrijdag 10.00 tot 17.00 uur.

IJsbaan en Canon Café tot 18.00 uur

Weekenden en vakantie open 10.00 tot 18.00 uur.

IJsbaan en Canon Café tot 19.00 uur

 

21 januari t/m 15 februari

Gehele museum gesloten

Uitsluitend groepsreserveringen

 

16 februari t/m 28 maart (aangepast programma)

Dinsdag t/m zondag 11.00 tot 16.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Prijzen hoogseizoen

Vanaf 13 jaar €19,-

Kinderen 4 t/m 12 jaar €16,- 

Museumkaart gratis

Parkeren €7,-

 

Prijzen laagseizoen

Vanaf 13 jaar €12,50

Kinderen 4 t/m 12 jaar €9,50

Museumkaart gratis

Parkeren €7,-

 

 


3 Recensies over Nederlands Openluchtmuseum

(Pagina 1 van 1)

 

Debby   -   31-08-2016

31-08-2016

Wauw wat een leuk park. Er is zo ontzettend veel te zien. Mooie oude huisjes en boerderijen. De Delftse molen was het indrukwekkendst. Op een meter afstand van de draaiende wieken staan was echt heel cool. Er was zo ontzettend veel te zien dat we tijd te weinig hadden. Dat was wel een minpuntje: de openingstijden. In de zomer zouden die wel wat ruimer mogen zijn.

Lees verder  


Patricia   -   21-01-2016

21-01-2016

Een prachtig openluchtmuseum! Erg leuk en bijzonder om op deze wijze mee terug in de tijd genomen te worden. Het park blijft ontwikkelen en bouwen dus het blijft leuk om naar terug te komen. Er is voor iedereen wat leuks. Een ritje in de oud Hollandse tram, spelen in de speeltuin en veel meer! Wij komen hier zeker terug. Aanrader!

Lees verder  


Thijs   -   07-08-2012

07-08-2012

Een geweldig mooi en schoon park om heerlijk te dwalen voor jong en oud! Misschien schept de naam museum bij sommigen saaie en stoffige gedachtes op,maar dit cultureel erfgoed is waanzinng en onbeschrijfelijk interessant,of je nu wilt of niet! Veel plezier!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Nederlands Openluchtmuseum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Review: Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem

Het Openluchtmuseum neemt je mee terug in de geschiedenis van Nederland. Wij ondergingen deze tijdreis om het museum nader te ontdekken en om jou te vertellen wat je kunt verwachten.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Nederlands Openluchtmuseum te melden