Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Nederlands Openluchtmuseum

Gemiddelde

4.5 van 5 sterren / 4 recensies

John schreef:

Trust Score:

30-08-2021

"Een bezoekje waard"

het is een mooi park met veel te zien en beleven. zowel voor kinderen als volwassene is het een bezoekje waard. Let wel op, de tram wordt begeleid door vrijwilligers die zichzelf ver boven de bezoekers vinden staan en bij ons al heel snel tot escalatie heeft geleid. Mogelijk hebben ze zich te veel ingeleefd in hun situatie van 100 jaar geleden. waar jij als passagier bij de gratie van god mee mag rijden.


Debby schreef:

Trust Score:

31-08-2016

Wauw wat een leuk park. Er is zo ontzettend veel te zien. Mooie oude huisjes en boerderijen. De Delftse molen was het indrukwekkendst. Op een meter afstand van de draaiende wieken staan was echt heel cool.
Er was zo ontzettend veel te zien dat we tijd te weinig hadden. Dat was wel een minpuntje: de openingstijden. In de zomer zouden die wel wat ruimer mogen zijn.


Patricia schreef:

Trust Score:

21-01-2016

Een prachtig openluchtmuseum! Erg leuk en bijzonder om op deze wijze mee terug in de tijd genomen te worden. Het park blijft ontwikkelen en bouwen dus het blijft leuk om naar terug te komen.

Er is voor iedereen wat leuks. Een ritje in de oud Hollandse tram, spelen in de speeltuin en veel meer!

Wij komen hier zeker terug. Aanrader!


Thijs schreef:

Trust Score:

07-08-2012

Een geweldig mooi en schoon park om heerlijk te dwalen voor jong en oud! Misschien schept de naam museum bij sommigen saaie en stoffige gedachtes op,maar dit cultureel erfgoed is waanzinng en onbeschrijfelijk interessant,of je nu wilt of niet! Veel plezier!


  Plaats beoordeling

  Terug naar Nederlands Openluchtmuseum


Klik hier om onjuiste gegevens van Nederlands Openluchtmuseum te melden