Parque West

Ervaar een overvloed aan avontuur in het meest opwindende klimpark van Utrecht: Parque West. Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick of naar ontspanning te midden van een groene oase, Parque West is dé bestemming. Van een klimpark met vrije val tot aan uitgebreide horeca, temidden van weelderig groen is er voor iedereen genoeg te beleven.


De klimtoren


Het hoogtepunt van het park is de 25 meter hoge klimtoren met meer dan 100 avontuurlijke en unieke hindernissen: een must-do voor elke klimliefhebber. Hier kun je jouw klimvaardigheden testen en je grenzen verleggen. Durfals kunnen genieten van de vrije val en maar liefst 13 zinderende ziplines voor de ultieme adrenalinekick.


Klimparcour


Zelfs de allerkleinsten kunnen bij ze komen klimmen en klauteren op de mini-parcours! Voor kinderen tussen 90 centimeter en 129 centimeter hebben ze twee parcours met in totaal 14 hindernissen. Hier kunnen ze alvast oefenen voor de grote klimtoren wanneer ze groot genoeg zijn. Met uitdagingen zoals de Monkey Bridge en een echte klimmuur is er genoeg spanning en sensatie te beleven! Dus als je nog net te klein bent voor de grote klimtoren, ben je nog steeds van harte welkom om te komen klimmen bij Parque West op de speciale mini-parcours. Als ouder of begeleider van een kind kun je ook meedoen, maar dan klimmen jullie apart van elkaar: jij in de grote klimtoren en het kind op het mini-parcours..jij in de grote klimtoren en het kind op het mini-parcours. En of je nou na het klimmen voor een verfrissend drankje gaat, samen geniet van een lunch, borrelplank of langer wilt tafelen: bij de horeca is er plek voor iedereen!

 

Openingstijden

Klimpark

Woensdag t/m vrijdag van 12:30 tot 19:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:30 tot 19:00 uur


Horeca

Woensdag t/m vrijdag van 12:00 tot 20:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Klimmen (2,5 uur) €24,50 p.p.

Klimmen & Kidsparty €33,50 p.p.

Klimmen & borrel €32,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Parque West

Hoeveel sterren geef jij Parque West?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Parque West te melden