Thermen Soesterberg

Omega Spa en Wellness is hét Total Well Being Center in Nederland met de missie om mensen gezond en gelukkig te laten leven. Als eerste in Nederland integreert Omega Spa en Wellness traditionele saunafaciliteiten met Total Well Being programma’s. Ontspanning, beweging, persoonlijke groei en duurzame verbetering van lifestyle staan daarbij centraal.

 

Bij Omega Spa en Wellness, prachtig gelegen in het bosrijke Soesterberg, kun je elke dag kiezen of je met of zonder badkleding gebruik wil maken van de faciliteiten. Omega Spa en Wellness beschikt over twee aparte saunagedeeltes. In de Wellnessvleugel zijn alle faciliteiten voor traditioneel saunabezoek zonder badkleding. In de Spavleugel zijn alle faciliteiten voor gasten die graag met badkleding de sauna willen bezoeken. Intern zijn deze vleugels uiteraard gescheiden zodat je niet ongewenst gasten van de andere vleugel tegenkomt.

 

Tijdens je dag ontspannen kun je genieten van o.a. een Biosauna, Zoutkristalsauna, grote Panoramasauna, Finse sauna, Stoomcabine, binnen- en buitenzwembad, whirlpools en unieke zwemvijver. Er zijn mooie rustruimtes en genoeg afkoelmogelijkheden.

 

Lees verder...

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zondag t/m donderdag 10:00 – 23:00 uur

Vrijdag en zaterdag 10:00 – 24:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Wellness

Dagentree € 29,95

Avondentree € 19,95 (na 17.00 uur)

 

Spa

Dagentree € 19,95

Avondentree € 14,95 (na 17.00 uur)

 


0 Recensies over Thermen Soesterberg

Hoeveel sterren geef jij Thermen Soesterberg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Thermen Soesterberg te melden