Fort Vertier

Betreed het fort en probeer zo snel mogelijk alle torens te bereiken. Dit is alleen niet zo makkelijk, want Fort Vertier is een 3D labyrint! De torens kan je alleen bereiken als je de juiste ingang, loopbruggen en paden door het doolhof kiest. En heb je een toren bereikt? Dan kan je via een glijbaan en trappen naar beneden, op naar de volgende toren! Gegarandeerd een middag plezier!


Jongentje gaat van de glijbaan


Fort Vertier is een 3D labyrint dat volledig in het teken staat van de Romeinse tijd. Het Fort heeft vier torens met daarbinnen een groot doolhof. Aan het begin van het avontuur ontvangt elk kind een armbandje. Met deze armbandjes en de ingebouwde tag kunnen de kinderen inchecken bij de start en torens, hiermee wordt ook automatisch de totale speeltijd gemeten. Hierdoor kan naderhand bekeken worden welk kind de snelste tijd van de dag, maand of jaar heeft neergezet. Er zijn twee verschillende niveaus beschikbaar. Eén spel voor kinderen van 6-9 jaar oud, en één spel voor kinderen van 9 jaar t/m 12 jaar.


Fort Vertier is een activiteit waar de kinderen op een leuke manier al hun energie kwijt kunnen. Daarnaast is het leerzaam en door het wedstrijdelement worden de kinderen ook nog extra fanatiek. De ideale activiteit voor een gezinsuitje, kinderfeestje of schoolreisje dus!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag gesloten

Woensdag van 12:30 tot 17:30 uur

Donderdag gesloten

Vrijdag van 12:30 tot 17:30 uur

Zaterdag van 10:00 tot 17:30 uur

Zondag van 10:00 tot 17:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1,5 uur speeltijd €12,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Fort Vertier

Hoeveel sterren geef jij Fort Vertier?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Fort Vertier te melden