Space Expo Noordwijk

(3.3/5)  3 recensies

Leer alles over ruimtevaart en bekende astronauten zoals André Kuipers bij Space Expo in Noordwijk. Je wordt meegenomen op een reis langs verre planeten en prachtige Melkwegstelsels. In de tentoonstelling maak je op leuke wijze kennis met ruimtevaart in al haar facetten. Naast de rijke historie toont Space Expo ook de toepassingen én de techniek achter de ruimtevaart.

 

De Space Train brengt je naar ESTEC, de grootste vestiging van de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA. Tijdens de rondleiding bezoek je onder andere de testfaciliteiten voor satellieten en het informatiecentrum voor het International Space Station (ISS). De Space Train rijdt in het weekend en in schoolvakanties.

 

Openingstijden

Di. t/m zo. 10.00 tot 17.00 uur

In de schoolvakanties ook op maandag geopend


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Vanaf 13 jaar €12,00

4 t/m 12 jaar €8,00

Museumkaart gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


3 Recensies over Space Expo Noordwijk

(Pagina 1 van 1)

 

"Gedateerd"

Frank   -   14-03-2022

14-03-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Gedateerd"

Helaas werkt er veel niet en zijn er veel dingen buiten gebruik. Daarnaast vinden wij het jammer dat het vooral over de esa gaat. Spacex, nasa is amper terug te vinden. Ook is de informatie wat gedateerd inmiddels… Als ruimteliefhebber mis ik de connectie met het heden van waar we nu staan met wat er in de wereld van het ruimtereizen gebeurt

Lees verder  


"Prima en compleet dagje uit"

Marcel   -   23-04-2017

23-04-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Prima en compleet dagje uit"

Space Expo is met de auto goed te bereiken. Parkeren is gratis, doch op drukke dagen is het parkeerterrein snel vol. In de Space Expo is er genoeg te zien, leren en te doen; ook voor mijn zoon van 9 jaar. Duidelijke uitleg en leuke proefjes. De Space Train brengt je naar de Estec, waar een kijkje in de keuken wordt gegeven en waar je een duidelijke uitleg krijgt over het ruimtestation ISS en de actuele gebeurtenissen in de ruimtevaart.

Lees verder  


Milca   -   30-08-2010

30-08-2010

Trust Score:

Reageer op deze review

Er zijn veel verschillende dingen te zien, zoals satellieten, replica's van raketten, satellietfoto's en het ruimtepak van André Kuipers. Ook kun je zelf dingen uitproberen, zoals verbinding maken met een satelliet in de ruimte (net alsof natuurlijk), jezelf bekijken met een infraroodcamera, door een ruimtestation lopen, etc. Het is af te raden met al te jonge kinderen de Space Expo te bezoeken (minstens 7 a 8 jaar oud), en een zekere interesse voor ruimte en techniek is ook wel mooi meegenomen. Omdat het zomervakantie was, kregen de kinderen een gratis rondleiding, gevolgd door een spannende space quiz en als klap op de vuurpijl: zelf waterraketten lanceren. Dit was een groot succes! Met een rondleiding wordt dit museum sowieso een stuk leuker, anders loop je er al snel wat stuurloos rond, ook omdat er niet echt een vaste route is. Het onvermijdelijke souvenirwinkeltje kan je beter links laten liggen, veel dure dingen (vooral veel grote legodozen die veel hoger geprijsd zijn dan in de reguliere speelgoedwinkel).

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Space Expo Noordwijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 6 leukste ruimte uitjes om te bezoeken

De 6 leukste ruimte uitjes om te bezoeken

Gek op sterren en planeten, astronauten en raketten en alles wat nog meer met de ruimte te maken heeft? Dan mogen deze uitjes niet op je lijstje ontbreken!

Lees verder...

 

Review Space Expo: dagje uit met kinderen

Space Expo Noordwijk populairder dan ooit tevoren

Recensie: Space Expo in Noordwijk

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Space Expo Noordwijk te melden