Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Space Expo Noordwijk

Gemiddelde

3.3 van 5 sterren / 3 recensies

Frank schreef:

Trust Score:

14-03-2022

"Gedateerd"

Helaas werkt er veel niet en zijn er veel dingen buiten gebruik. Daarnaast vinden wij het jammer dat het vooral over de esa gaat. Spacex, nasa is amper terug te vinden. Ook is de informatie wat gedateerd inmiddels… Als ruimteliefhebber mis ik de connectie met het heden van waar we nu staan met wat er in de wereld van het ruimtereizen gebeurt


Marcel schreef:

Trust Score:

23-04-2017

"Prima en compleet dagje uit"

Space Expo is met de auto goed te bereiken. Parkeren is gratis, doch op drukke dagen is het parkeerterrein snel vol.

In de Space Expo is er genoeg te zien, leren en te doen; ook voor mijn zoon van 9 jaar. Duidelijke uitleg en leuke proefjes.

De Space Train brengt je naar de Estec, waar een kijkje in de keuken wordt gegeven en waar je een duidelijke uitleg krijgt over het ruimtestation ISS en de actuele gebeurtenissen in de ruimtevaart.


Milca schreef:

Trust Score:

30-08-2010

Er zijn veel verschillende dingen te zien, zoals satellieten, replica's van raketten, satellietfoto's en het ruimtepak van André Kuipers. Ook kun je zelf dingen uitproberen, zoals verbinding maken met een satelliet in de ruimte (net alsof natuurlijk), jezelf bekijken met een infraroodcamera, door een ruimtestation lopen, etc.

Het is af te raden met al te jonge kinderen de Space Expo te bezoeken (minstens 7 a 8 jaar oud), en een zekere interesse voor ruimte en techniek is ook wel mooi meegenomen.

Omdat het zomervakantie was, kregen de kinderen een gratis rondleiding, gevolgd door een spannende space quiz en als klap op de vuurpijl: zelf waterraketten lanceren. Dit was een groot succes!

Met een rondleiding wordt dit museum sowieso een stuk leuker, anders loop je er al snel wat stuurloos rond, ook omdat er niet echt een vaste route is. Het onvermijdelijke souvenirwinkeltje kan je beter links laten liggen, veel dure dingen (vooral veel grote legodozen die veel hoger geprijsd zijn dan in de reguliere speelgoedwinkel).


  Plaats beoordeling

  Terug naar Space Expo Noordwijk


Klik hier om onjuiste gegevens van Space Expo Noordwijk te melden