Escaperoom Barneveld

(5/5)  3 recensies

Bij Escaperoom Barneveld vind je 3 supergave escape rooms die leuk zijn voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar en voor groepen tot en met 12 kinderen. Onze escaperooms zijn ook een leuk uitje voor gezinnen, verenigingen en BSO/scholen.

 

Paniek op Perron 3

De trein heeft een ongeluk gehad, alle passagiers konden gelukkig weg en er is niemand gewond maar door technische problemen kan de trein niet meer doorrijden. Dat is niet het grootste probleem, er nadert een andere trein en die is er over een uur...

 

Het raadsel van de Ridderkamer

Een bekende ridder in Barneveld gaf zijn eigen leven om de levens van zijn kameraden te redden. Maar wat er precies gebeurt is is nooit helemaal opgehelderd. Aan jullie om terug te gaan naar 1482 en het mysterie op te lossen. Maar schiet op want je hebt maar 1 uur!

 

Super Speurders vs de Zwarte Hand

De gevreesde leider van de bende de Zwarte Hand is door de FBI eindelijk gevangen. De FBI heeft een geheime cel gemaakt om hem te ondervragen. Maar de bendeleider is ontsnapt en heeft een bom achter gelaten die elk moment kan ontploffen! Help de FBI!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag op reservering

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Minimaal 6 en maximaal 12 kinderen

Woensdag, vrijdag of zaterdag €14,50

Maandag, dinsdag of donderdag €12,50

 


3 Recensies over Escaperoom Barneveld

(Pagina 1 van 1)

 

"Geweldig. Zeker een aanrader!"

Bianca   -   05-01-2019

05-01-2019

"Geweldig. Zeker een aanrader!"

Was heel geslaagd kinderfeestje. Leuke begeleiding, goed opgezet. Kids vonden het fantastisch. Voor herhaling vatbaar. Dit keer deden we FBI thema.Volgende keer gaan we één van de andere thema's doen.

Lees verder  


"Zeer leuk uitje voor kinderen"

Hans   -   27-09-2017

27-09-2017

"Zeer leuk uitje voor kinderen"

De escaperoom is erg leuk voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Mijn kind is 11 jaar geworden en vond het geweldig om te doen!


"Erg leuk uitje voor kinderen!"

Bianca   -   04-07-2017

04-07-2017

"Erg leuk uitje voor kinderen!"

Voor mijn kind zocht ik naar een leuk kinderfeestje in de buurt. Ik kwam uit bij escaperoom Barneveld. Mijn kind vond dit erg leuk om te doen met leuke en verrassende puzzels en special effects. Een echte aanrader!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Escaperoom Barneveld?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escaperoom Barneveld te melden