Pannenkoekhuis Hans & Grietje

(4.1/5)  9 recensies

Er was eens...een pannenkoekenhuis in Zeewolde, waar je het sprookje van Hans & Grietje in het echt kunt beleven!

 

Kom binnen en beleef de leukste avonturen! Behekste tafels, geheime trappen, bewegende vloeren…. Druk op de knoppen en zet alles in beweging. Je komt oren en ogen tekort! En wil je liever buitenspelen? Ga dan naar het echte heksenhuisje, ravotten in de speel-hooiberg, spring er op los op één van de trampolines of race rond in de grote skelterbaan. Alles is vrij toegankelijk!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 11:00 tot 20:00 uur

Zondag 10:00 tot 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 9 Recensies over Pannenkoekhuis Hans & Grietje

(Pagina 1 van 1)

 

"slechtste pannenkoekenrestaurant ooit bezocht"

Peter   -   22-08-2023

22-08-2023

Reageer op deze review

"slechtste pannenkoekenrestaurant ooit bezocht"

Slechtste pannenkoek huis ooit bezocht. Bij aankomst ( in ons tijdslot) werden we overweldigd door de luide muziek, een fatsoenlijk gesprek was moeilijk te voeren. Voor dat we bestelden eerst eens rond gekeken, stof, spinnenwebben tussen de bewegende poppen, groezelig, vieze niet afgeruimde tafels. Bediening kwam traag op gang, lang moeten wachten voordat we een kop koffie konden bestelen. Drukte van belang, gillende kinderen, luide muziek, om de zoveel tijd een kakafonie van geluid erbij als de bewegende poppen in actie kwamen ( met bijkomend neerdalend stof, kinderen die er gevoelig voor zijn raken hier absoluut overprikkeld.). Pannenkoeken besteld. In de tussentijd ging de buitendeur steeds open en dicht ( kouwe wind steeds over de tafel) , een groep had een BBQ besteld en vond het nodig om dit binnen op te eten Duurde een tijdje voordat de bestelling kwam, in de tussentijd maar een sapje genuttigd ( duurde na de koffie weer een flinke tijd voordat het geserveerd werd). Pannenkoek was werkelijk afschuwelijk, dun, bleek, vet, ongaar, klef en er zat zeker niet op wat volgens de menukaart er op moest zitten, en dat voor 20 euro per pannenkoek, grote schande. Meer dan de helft van de pannenkoek laten staan, niet te vr......n, de rest van ons gezelschap idem dito. Aan het eind van ons tijdslot werden we zowat van de tafel weggekeken, de nieuwe bezoekers stonden al weer klaar ( we hadden hooguit 2 uur de tijd). Het is hier echt MASSA = KASSA, een puur commercieel park zonder ook maar een moment klantvriendelijk te zijn. Voor ons de eerste en dan ook absoluut de laatste keer, we zullen dit niemand aanraden, het eerste de beste pannenkoekenhuis presteert beter dan deze geldtrekkerij. Absolute afrader, is weggegooid geld, mijd deze tent.

Lees verder  


"Verschrikkelijk!"

Anique Joosten   -   08-05-2022

08-05-2022

Reageer op deze review

"Verschrikkelijk!"

Wat een desillusie!! 2 maanden voor ons bezoek een bewegende tafel gereserveerd (lees: een houten tafel die elke 10 minuten een meter omhoog en weer omlaag gaat en dat voor € 30!!). We vierden het 50 jarig huwelijk van onze ouders. De tafel die we kregen toegewezen was nog vies, met een ranzig doekje veegde de serveerster de etensresten op de grond. Na een half uur werden de drankjes opgenomen en een kwartier later de pannekoeken besteld. Nadat we al een uur aan tafel zaten kregen we de mededeling dat het nog zeker 45-60 minuten zou duren voordat de pannekoeken zouden komen. Daar we nog 1,5 uur naar huis moesten rijden, toen besloten de rekening te vragen en weg te gaan. Geen excuses of empathie, alleen de rekening van de drankjes kregen we op tafel. Op het oog een mooi concept, maar door commercie uit z’n voegen gegroeid en daardoor een enorme enorme teleurstelling waardoor ze ons NOOIT meer terug gaan zien.

Lees verder  


"Super leuk uitje voor jong en oud"

Windy   -   09-02-2022

09-02-2022

Reageer op deze review

"Super leuk uitje voor jong en oud"

Leuke speelgelegenheden, waaronder een snelle glijbaan (hier verweg het populairst) een airkussen en ander klim en klauter materiaal! Super leuk aangekleed. Pannenkoeken zijn heerlijk en elke "zaal" heeft zijn eigen magische verassing! Zelfs volwassenen kijken hun ogen uit

Lees verder  


"Geweldig"

Anja   -   05-02-2022

05-02-2022

Reageer op deze review

"Geweldig"

Lekkere pannekoeken en genoeg keuze. Geen minpunten


"Geweldig!"

Cora van Schijndel   -   04-02-2022

04-02-2022

Reageer op deze review

"Geweldig!"

Personeel was erg vriendelijk en vooral leuk tegen de kinderen. Het eten was prima, het is ontzettend leuk zelfs als volwassene kijk je je ogen uit. Wij hebben daar Sinterklaas gevierd zo leuk! Goede parkeergelegenheid. Schone toiletten, ook kindertoiletten.

Lees verder  


"Samen spelen"

Bianca   -   04-02-2022

04-02-2022

Reageer op deze review

"Samen spelen"

Hier kan je kind nog echt kind zijn. Het ouderwetse gevoel van samen spelen, niet met het aller modernste speelgoed spelen, maar gewoon met elkaar. Zoals het hoort te zijn.

Lees verder  


"Een dag om opnieuw te beleven"

Annelies   -   04-02-2022

04-02-2022

Reageer op deze review

"Een dag om opnieuw te beleven"

Genieten van de pannenkoeken, snoepgoed, sprookjeshuis, speeltuin, speurtocht in bos, en in de buurt het blotenvoetenpad. Prima parkeerplaats en vriendelijke bediening. Een dag om opnieuw te beleven. Niet alleen voir kinderen en ouders maar zeker zo gezellig voor oma's en opa's.

Lees verder  


"Beste pannenkoekenhuis van Nederland!"

Aldo   -   20-09-2021

20-09-2021

Reageer op deze review

"Beste pannenkoekenhuis van Nederland!"

Niet alleen kan je hier genieten van heerlijke pannenkoeken ook is het een ware belevenis voor de kinderen. Zowel binnen als buiten is er enorm veel te doen en te zien. De vormgeving van het pannenkoekenhuis en de decoratie voelt aan als een soort mini Efteling. Wij komen hier regelmatig en het is elke keer opnieuw genieten

Lees verder  


"lekkkkkerste speelparadijs"

henk   -   19-04-2019

19-04-2019

Reageer op deze review

"lekkkkkerste speelparadijs"

leuk en lekkerrrr


Hoeveel sterren geef jij Pannenkoekhuis Hans & Grietje?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2022

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2022

De wedstrijd van de meest Populaire Uitjes 2022 is ten einde gekomen en wat is er volop gestemd dit jaar! Een aantal weken zijn verstreken en er is een winnaar uitgekomen.

Lees verder...

 

Dit waren de 15 populairste Uitjes van Augustus

De populairste dagjes uit van Maart 2022

De 12 leukste pannenkoekenrestaurants van Nederland

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoekhuis Hans & Grietje te melden