Kings & Queens Veenendaal

Kings & Queens is dé allround sportbar in het centrum van Veenendaal. Bezoek Kings & Queens voor sportieve en ontspannende momenten. Kings & Queens is the place to be voor gezellige activiteiten voor jong en oud!


Dagelijks zenden ze diverse sportwedstrijden en -evenementen uit, die je live in de gezellige bar kunt volgen. Kings en Queens heeft maar liefst negen tv-schermen en twee beamers, zodat jij groots kunt genieten van je favoriete sport! Voor de liefhebber hebben ze een uitgebreid aanbod speciaalbieren, cocktails, wijnen en natuurlijk borrelhapjes voor de lekkere trek!


Prison Island

Prison Island is een real life game. Het speelt zich af in een gevangeniscomplex, waar je als team codes kraakt, raadsels oplost en fysieke uitdagingen aangaat. Soms moet je slim zijn, soms sterk en soms behendig of vingervlug. Maar… er is altijd maar één manier om tot het beste resultaat te komen: samen!
Het doel is om binnen de gekozen tijd zoveel mogelijk punten te verzamelen, door de opdrachten in de cellen zo goed mogelijk uit te voeren. Je kunt met één team voor de highscore spelen of met meerdere teams tegen elkaar. Speel met maar liefst 70 personen tegelijk! Ieder team ontvangt een sleutel waarmee je de deuren van de cellen kunt openen. Elke cel heeft een unieke opdracht: van codes ontcijferen tot raadsels oplossen en van een muzikale opdracht tot een fysieke uitdaging. Buiten elke cel vind je een bord met de benodigde skills. Bij het betreden van de cel gaat de tijd in, per cel heb je 2 tot 5 minuten de tijd. Wanneer de opdracht geslaagd is worden de punten toegevoegd aan de totaalscore. Niet tevreden met het behaalde resultaat? Je kunt elke cel zo vaak spelen als je wilt om de score te verbeteren, de hoogst behaalde score blijft staan.


Escaperooms

Ga de uitdaging aan in een race tegen de klok! Kings en Queens hebben drie escaperooms in samenwerking met Fox in a Box, een wereldwijd toonaangevend merk in de escaperoom branche. Iedere escaperoom heeft zijn eigen thema, verhaal en missie.


Prison break

Jullie zijn veroordeeld tot levenslang en zitten vast in een zwaar beveiligde gevangenis. Met alle hoger beroep verzoeken geweigerd, is jullie enige weg naar vrijheid: ontsnappen. Wanneer er plotseling een rel uitbreekt, dient zich de uitgelezen kans aan…
The Bank Job

Jullie zijn bankrovers die hebben ontdekt dat de directeur van de Centrale Bank diamanten in zijn kantoor heeft verstopt. Jullie zijn de bank binnengeslopen en hebben het alarm weten uit te schakelen. Nu hebben jullie precies 1 uur de tijd om de kluis te bereiken en de diamanten te stelen, voordat het alarm weer geactiveerd wordt…


Tesla's Mystery

Nikola Tesla stierf in 1943 in kamer 3327 van het beroemde New Yorker Hotel. Jullie hebben een brief van hem ontvangen, waarin hij jullie vraagt om naar de hotelkamer te komen en zijn laatste geheime uitvinding te vinden voordat de FBI dit doet. Jullie hebben 60 minuten voordat de FBI aankomt…

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Donderdag van 14:00 t/m 22:00 uur

Vrijdag en zaterdag van 14:00 t/m 00:00 uur

Zondag van 14:00 t/m 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Prison island

1 uur €17,50 p.p.

1,5 uur €25,00 p.p.

2 uur €30,00 p.p.


Escaperooms

2 personen €75,00 

3 personen €90,00

4 personen €100,00

5 personen €110,00

6 personen €120,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Kings & Queens Veenendaal

Hoeveel sterren geef jij Kings & Queens Veenendaal?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kings & Queens Veenendaal te melden