Escape Tours Harderwijk

Harderwijk is een eeuwenoude Hanzestad met een grote geschiedenis. Tijdens de Escape Tour Harderwijk duiken jullie in dit verleden en wanen jullie je in 1636, het jaar dat er een pest epidemie uitbrak in de stad. Met als gevolg dat de stadhouder de stadspoorten sloot om een verdere verspreiding te voorkomen. Maar wat nu, hoe ontkomen jullie dan aan die vreselijke ziekte?


Door de jaren heen ging er een verhaal rond dat er een geheime uitgang in Harderwijk was waar alleen de welgestelden en de edelen vanaf wisten. De pest verspreidde zich snel en jullie willen hier natuurlijk aan ontkomen, er is maar één oplossing: het vinden van die geheime uitgang!




Met de Escape Tour Harderwijk proberen jullie te ontsnappen aan de pest en gaan jullie dus op zoek naar die uitgang. Maar hoe vind je die? Dat kan alleen als jullie de opdrachten voltooien, de vragen juist beantwoorden en de aanwijzingen ontcijferen. Doen jullie dat binnen 2 uur tijd? Dan vinden jullie de uitgang en ontsnappen jullie aan die vreselijke ziekte. De zoektocht begint bij het oude stadhuis, succes!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per team van 2 tot 4 personen €29,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Tours Harderwijk

Hoeveel sterren geef jij Escape Tours Harderwijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

Doe mee met de Escape Tour en verken je favoriete stad in Nederland. Tijdens het spel ontvang je opdrachten en aanwijzingen die je moet voltooien. Het is een Escape Room dwars door de stad. Bekijk dt blog voor een Escape Tour bij jou in de buurt.

Lees verder...

 

Dagje uit in de vakantie? Mis deze kortingen niet!

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Tours Harderwijk te melden