Vakantiepark Ackersate

Gelegen in Voorthuizen vind je Vakantiepark Ackersate, een 5-sterren camping op de Veluwe. Met de Veluwe als uitvalsbasis biedt het park vele mogelijkheden tot het ontdekken van de omgeving. Natuurliefhebbers halen hun hart op tijdens een prachtige wandeling of fietstocht door de uitgestrekte Veluwse bossen. Op 1,5 km van het park ligt recreatieplas Zeumeren, waar je diverse sportieve activiteiten kunt uitoefenen. Voor een leuk dagje uit kun je een bezoek brengen aan dierentuinen, zoals de Apenheul en Dierenpark Amersfoort of bezoek het pretpark Julianatoren.




Kamperen

Bij Vakantiepark Ackersate kun je kamperen midden in de natuur van de Veluwe. Het vakantiepark beschikt over drie typen kampeerplaatsen; Comfort, Comfort XL en Comfort XL +. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom, eigen watertappunt, waterafvoer en CAI. De oppervlakte varieert van 100 tot 130 m2. Voor wat extra luxe kies je voor de Comfort XL+ met privé sanitair.




Verhuur

Bij Vakantiepark Ackersate kun je een chalet of bungalow huren geschikt voor 2 tot 6 personen. Voor een grotere groep is de 12-persoons bungalow de ideale optie. De accommodaties zijn luxe en stijlvol ingericht en zijn voorzien van een terras of veranda, zodat je met mooi weer ook buiten kunt zitten. Voor een luxe kampeervakantie kun je ook terecht in de glamping-accommodaties. Je overnacht dan in de natuur met het gemak en comfort die je thuis gewend bent. De glamping accommodaties bieden plek aan 6 personen.




Faciliteiten

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Trampolinepark
  • Waterspeeltuin
  • Dierenweide
  • Midgetgolf
  • Tennis
  • Horeca en supermarktje
  • Oplaadpunt elektrische auto

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Vakantiepark Ackersate

Hoeveel sterren geef jij Vakantiepark Ackersate?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Vakantiepark Ackersate te melden