Indoorspeeltuin Plezier

Welkom bij Indoorspeeltuin Plezier in Soesterberg! Kom gezellig klauteren, springen, klimmen, glijden en ravotten in onze Binnen speeltuin , waar leren en spelen hand in hand gaan! Indoorspeeltuin Plezier is een waar paradijs voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar.


Klimmen en klauteren in hele leuke speeltoestellen


Ruim en Overzichtelijk

Onze speeltuin is ruim opgezet en overzichtelijk, zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden terwijl de kleintjes de tijd van hun leven hebben. Het personeel zorgt ervoor dat de toiletten schoon en fris blijven, zodat alles altijd netjes en hygiënisch is. Terwijl de kleintjes zich vermaken, kun je chillen met gratis wifi en genieten van heerlijk eten bereid door het top-team, inclusief jongeren met autisme.


Overzicht van de overzichtelijke binnenspeeltuin


De indoorspeeltuin wordt gerund door een divers team, inclusief getalenteerde mensen met bijvoorbeeld autisme van Mexa Zorg. Bij Plezier geloven we in kansen voor iedereen, en dat bieden ze met veel plezier. Een bezoek aan Indoorspeeltuin Plezier is een feest voor jong en oud!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag 09:00 tot 17:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen tot 1 jaar gratis

Kinderen 1 tot 12 jaar €7,95

Ouders en begeleiders gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Indoorspeeltuin Plezier

Hoeveel sterren geef jij Indoorspeeltuin Plezier?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Indoorspeeltuin Plezier te melden