DierenPark Amersfoort

(4.3/5)  7 recensies

In het bos van DierenPark Amersfoort wonen wel 1500 dieren: neushoorns, olifanten, giraffen, stokstaartjes, leeuwen en diverse soorten apen. Eigenlijk teveel om op te noemen.

 In De Nacht is het overdag donker. Hier zijn nachtdieren te ontdekken. Ook het Honderdduizend DierenHuis mag niet overgeslagen worden. Slangen, hagedissen, kameleons, maar ook honderdduizenden mieren zijn in dit huis te vinden. Ooit een spin gevoeld? Misschien ben jij de mazzelaar die een spin of slang mag vasthouden bij de Koele Knuffels.

 In het DinoBos zijn levensgrote dino’s te zien. De 12 meter hoge Brachiosaurus is zeker een bezoek waard. Voor nog meer plezier zijn er in het DierenPark ook drie speeltuinen te vinden. Iedereen de boom in! Bij ons kun je letterlijk de boom in via de nieuwe klim- en klauterroute. Klim over de beren via een touwbrug, klauter omhoog in de volière en sta oog in oog met de monniksparkieten. Het biedt de gelegenheid om de dieren op een unieke manier te zien.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

1 januari t/m 24 maart 10.00 tot 17.00 uur

25 maart t/m 28 oktober 09.00 tot 18.00 uur

29 oktober t/m 31 december 10.00 tot 17.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen t/m 2 jaar gratis

Kinderen van 3 t/m 12 jaar €19,50

Vanaf 12 jaar €23,50

Parkeertarief auto per dag €8,-

Plattegrond €0,50

Rolstoel €3,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


7 Recensies over DierenPark Amersfoort

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuke dag gehad!"

C. de Blok   -   09-10-2023

09-10-2023

Reageer op deze review

"Leuke dag gehad!"

De hond mee, en dat ging zo goed! Overal stonden waterbakken, en het was ook duidelijk waar we niet met de hond naar binnen mochten.


"Gedateerde dierentuin "

Paul   -   24-07-2022

24-07-2022

Reageer op deze review

"Gedateerde dierentuin "

De dierentuin in Amersfoort is wat mij betreft erg gedateerd. Dieren lopen gefrustreerd rondjes in te kleine ruimten. Niet meer van deze tijd!


"Waarom die extra kosten?"

Joris   -   09-05-2017

09-05-2017

Reageer op deze review

"Waarom die extra kosten?"

Dierenpark Amersfoort is een erg mooie, ruime en goed verzorgde dierentuin. De dierentuin heeft voor alle leeftijden veel te doen en zien. Denk bijvoorbeeld aan leuke speeltuintjes voor de kinderen en gezellige terrasjes voor volwassenen. En natuurlijk de dieren. Het dierenaanbod is enorm ruim. De olifanten, giraffes, tijgers en nog veel meer. Allemaal zijn ze aanwezig. Mijn favoriet? De witte tijgers, wat zijn dat toch een prachtige beesten! Vrij nieuw in het park is het boottochtje met de trapbootjes. Dit was een enorme tegenvaller. Om te beginnen moesten we ruim een half uur in de rij staan, vervolgens moesten we bovenop de toch al flinke entree prijs nog 2 euro per persoon afrekenen en dan mag je jezelf het schompes trappen om die bootjes vooruit te krijgen. En waarom? Je ziet echt niets spectaculairs of iets wat je kunt zien zonder boottochtje. Buiten de bovengenoemde bootjes mag je ook nog betalen voor een ritje in de trein, kleine botsautootjes en draaimolen. Ondanks deze nare nasmaak hebben we toch een leuke dag gehad en genoten van alle prachtige dieren die we gezien hebben!

Lees verder  


Mirjam   -   21-08-2015

21-08-2015

Reageer op deze review

Heerlijk park om in te lopen. Veel groen. Ruim van opzet en erg leuk aangelegd, zeker sinds de laatste uitbreidingen. De nieuwe waterfietsen vonden wij geweldig. Sturen gaat wat lastig, maar gelukkig is dat niet een heel groot probleem, de stootranden onder water sturen je vanzelf bij. 😜 Veel ruimte voor kinderen om te spelen en leuke opzet van de verblijven. Een van onze favoriete dierentuinen!

Lees verder  


Marouska   -   17-03-2015

17-03-2015

Reageer op deze review

Erg leuk voor jong en oud!


Jolanda   -   27-02-2015

27-02-2015

Reageer op deze review

Een dag met gegarandeerd plezier voor jong en oud. Leuk zijn de klimroutes langs de dieren waarbij je de route vaak alleen kan vervolgen per glijbaan. Zo voel je je als volwassenen weer even kind.

Lees verder  


Sierou   -   17-03-2014

17-03-2014

Reageer op deze review

Heerlijk park! De sieren verblijven in prachtige verblijven. Zo gemaakt dat ze voor iedereen goed te zien zijn. Je kunt de hele dag door dierenverzorgers ontmoeten en hen vragen stellen. Er wordt veel georganiseerd in het park. Regelmatig extra activiteiten in vakanties of rondom thema's ( onlangs nog over poep). Er zijn mooie speeltuinen en het treintje door het park is ook voor ieder kind een hoogtepunt. Ik kan nog wel even doorgaan, de locatie is mooi ( bos) er is een mooi dino-bos, versnaperingen zijn over het hele park te vinden. Kortom: een bezoek waard!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij DierenPark Amersfoort?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dagje uit in de vakantie? Mis deze kortingen niet!

Dagje uit in de vakantie? Mis deze kortingen niet!

De vakantie is de tijd om er op uit te trekken met de hele familie. Natuurlijk wil je niet teveel betalen. Daarom hebben we hier een aantal uitjes voor je verzameld met kortingen.

Lees verder...

 

Dierenpark Amersfoort nu wel op heel bijzondere manier te bekijken

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van DierenPark Amersfoort te melden