Dierenpark Amersfoort nu wel op heel bijzondere manier te bekijken

Sinds afgelopen zomer kun je de dieren in Dierenpark Amersfoort op een wel heel bijzondere manier bekijken. Maar je moet er wel wat voor doen.

 

Dierenpark Amersfoort de Grote Wildernis

 

De grote Wildernis

In De Grote Wildernis ga jij met je familie namelijk op een heuse expeditie. Met een grote waterfiets vaar je al speurend over de 400 meter lange rivier, behoedzaam op zoek naar dieren en avontuur. Maar let wel op, voor je het weet bungelt er een aap boven je hoofd, of sta je plotseling oog in oog met een giraffe.

 

En weet je? Ik heb gehoord dat er zelfs een gevaarlijke krokodil in het water ligt, brrr... Als je uiteindelijk veilig bent aangekomen, kun je aan het einde van je reis rustig bijkomen op het Apeneiland, waar je tijdens je wandeltocht wordt vergezeld door allerlei verschillende soorten apen.

 

Bekijk ook: Recensies Dierenpark Amersfoort

 

Video: Rondleiding de Grote Wildernis

 

Enorme uitbreiding

De Grote Wildernis is een nieuwe attractie, waarvoor het dierenpark speciaal met ruim 10.000 vierkante meter is uitgebreid. De Grote Wildernis is niet alleen een avontuur waarbij je heel dicht bij de dieren kunt komen; het laat ook zien hoe belangrijk het water is in het leven van de verschillende dieren. Naast de oude bewoners van het dierenpark, kun je hier ook nieuwe dieren bewonderen, zoals bijvoorbeeld de maki’s of de sitatoenga’s.

 

"waarvoor het dierenpark speciaal met ruim 10.000 vierkante meter is uitgebreid"

 

De Grote Wildernis is een leuk en leerzaam avontuur, en biedt plezier voor jong en oud. Dus pak je kompas en laat jezelf te water in Dierenpark Amersfoort.
Reacties op "Dierenpark Amersfoort nu wel op heel bijzondere manier te bekijken"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.