Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies DierenPark Amersfoort

Gemiddelde

4.3 van 5 sterren / 7 recensies
Pagina 1 van 2

C. de Blok schreef:

Trust Score:

09-10-2023

"Leuke dag gehad!"

De hond mee, en dat ging zo goed! Overal stonden waterbakken, en het was ook duidelijk waar we niet met de hond naar binnen mochten.


Paul schreef:

Trust Score:

24-07-2022

"Gedateerde dierentuin "

De dierentuin in Amersfoort is wat mij betreft erg gedateerd. Dieren lopen gefrustreerd rondjes in te kleine ruimten.
Niet meer van deze tijd!


Joris schreef:

Trust Score:

09-05-2017

"Waarom die extra kosten?"

Dierenpark Amersfoort is een erg mooie, ruime en goed verzorgde dierentuin. De dierentuin heeft voor alle leeftijden veel te doen en zien. Denk bijvoorbeeld aan leuke speeltuintjes voor de kinderen en gezellige terrasjes voor volwassenen. En natuurlijk de dieren.

Het dierenaanbod is enorm ruim. De olifanten, giraffes, tijgers en nog veel meer. Allemaal zijn ze aanwezig. Mijn favoriet? De witte tijgers, wat zijn dat toch een prachtige beesten!

Vrij nieuw in het park is het boottochtje met de trapbootjes. Dit was een enorme tegenvaller. Om te beginnen moesten we ruim een half uur in de rij staan, vervolgens moesten we bovenop de toch al flinke entree prijs nog 2 euro per persoon afrekenen en dan mag je jezelf het schompes trappen om die bootjes vooruit te krijgen. En waarom? Je ziet echt niets spectaculairs of iets wat je kunt zien zonder boottochtje.

Buiten de bovengenoemde bootjes mag je ook nog betalen voor een ritje in de trein, kleine botsautootjes en draaimolen.

Ondanks deze nare nasmaak hebben we toch een leuke dag gehad en genoten van alle prachtige dieren die we gezien hebben!


Mirjam schreef:

Trust Score:

21-08-2015

Heerlijk park om in te lopen. Veel groen. Ruim van opzet en erg leuk aangelegd, zeker sinds de laatste uitbreidingen. De nieuwe waterfietsen vonden wij geweldig. Sturen gaat wat lastig, maar gelukkig is dat niet een heel groot probleem, de stootranden onder water sturen je vanzelf bij.
Veel ruimte voor kinderen om te spelen en leuke opzet van de verblijven. Een van onze favoriete dierentuinen!


Marouska schreef:

Trust Score:

17-03-2015

Erg leuk voor jong en oud!


Jolanda schreef:

Trust Score:

27-02-2015

Een dag met gegarandeerd plezier voor jong en oud. Leuk zijn de klimroutes langs de dieren waarbij je de route vaak alleen kan vervolgen per glijbaan. Zo voel je je als volwassenen weer even kind.


Volgende pagina  

  Terug naar DierenPark Amersfoort


Klik hier om onjuiste gegevens van DierenPark Amersfoort te melden