Recensies Pannenkoekhuis Hans & Grietje

Gemiddelde

4.1 van 5 sterren / 9 recensies
Pagina 1 van 2

Peter schreef:

22-08-2023

"slechtste pannenkoekenrestaurant ooit bezocht"


Slechtste pannenkoek huis ooit bezocht.
Bij aankomst ( in ons tijdslot) werden we overweldigd door de luide muziek, een fatsoenlijk gesprek was moeilijk te voeren.
Voor dat we bestelden eerst eens rond gekeken, stof, spinnenwebben tussen de bewegende poppen, groezelig, vieze niet afgeruimde tafels.
Bediening kwam traag op gang, lang moeten wachten voordat we een kop koffie konden bestelen.
Drukte van belang, gillende kinderen, luide muziek, om de zoveel tijd een kakafonie van geluid erbij als de bewegende poppen in actie kwamen ( met bijkomend neerdalend stof, kinderen die er gevoelig voor zijn raken hier absoluut overprikkeld.).
Pannenkoeken besteld.
In de tussentijd ging de buitendeur steeds open en dicht ( kouwe wind steeds over de tafel) , een groep had een BBQ besteld en vond het nodig om dit binnen op te eten
Duurde een tijdje voordat de bestelling kwam, in de tussentijd maar een sapje genuttigd ( duurde na de koffie weer een flinke tijd voordat het geserveerd werd).
Pannenkoek was werkelijk afschuwelijk, dun, bleek, vet, ongaar, klef en er zat zeker niet op wat volgens de menukaart er op moest zitten, en dat voor 20 euro per pannenkoek, grote schande.
Meer dan de helft van de pannenkoek laten staan, niet te vr......n, de rest van ons gezelschap idem dito.
Aan het eind van ons tijdslot werden we zowat van de tafel weggekeken, de nieuwe bezoekers stonden al weer klaar ( we hadden hooguit 2 uur de tijd).
Het is hier echt MASSA = KASSA, een puur commercieel park zonder ook maar een moment klantvriendelijk te zijn.
Voor ons de eerste en dan ook absoluut de laatste keer, we zullen dit niemand aanraden, het eerste de beste pannenkoekenhuis presteert beter dan deze geldtrekkerij.
Absolute afrader, is weggegooid geld, mijd deze tent.


Anique Joosten schreef:

08-05-2022

"Verschrikkelijk!"

Wat een desillusie!! 2 maanden voor ons bezoek een bewegende tafel gereserveerd (lees: een houten tafel die elke 10 minuten een meter omhoog en weer omlaag gaat en dat voor € 30!!). We vierden het 50 jarig huwelijk van onze ouders. De tafel die we kregen toegewezen was nog vies, met een ranzig doekje veegde de serveerster de etensresten op de grond. Na een half uur werden de drankjes opgenomen en een kwartier later de pannekoeken besteld. Nadat we al een uur aan tafel zaten kregen we de mededeling dat het nog zeker 45-60 minuten zou duren voordat de pannekoeken zouden komen. Daar we nog 1,5 uur naar huis moesten rijden, toen besloten de rekening te vragen en weg te gaan. Geen excuses of empathie, alleen de rekening van de drankjes kregen we op tafel.

Op het oog een mooi concept, maar door commercie uit z’n voegen gegroeid en daardoor een enorme enorme teleurstelling waardoor ze ons NOOIT meer terug gaan zien.


Windy schreef:

09-02-2022

"Super leuk uitje voor jong en oud"

Leuke speelgelegenheden, waaronder een snelle glijbaan (hier verweg het populairst) een airkussen en ander klim en klauter materiaal! Super leuk aangekleed. Pannenkoeken zijn heerlijk en elke "zaal" heeft zijn eigen magische verassing! Zelfs volwassenen kijken hun ogen uit


Anja schreef:

05-02-2022

"Geweldig"

Lekkere pannekoeken en genoeg keuze. Geen minpunten


Cora van Schijndel schreef:

04-02-2022

"Geweldig!"

Personeel was erg vriendelijk en vooral leuk tegen de kinderen. Het eten was prima, het is ontzettend leuk zelfs als volwassene kijk je je ogen uit. Wij hebben daar Sinterklaas gevierd zo leuk! Goede parkeergelegenheid. Schone toiletten, ook kindertoiletten.


Bianca schreef:

04-02-2022

"Samen spelen"

Hier kan je kind nog echt kind zijn. Het ouderwetse gevoel van samen spelen, niet met het aller modernste speelgoed spelen, maar gewoon met elkaar. Zoals het hoort te zijn.


Volgende pagina  

  Terug naar Pannenkoekhuis Hans & Grietje


Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoekhuis Hans & Grietje te melden