Center Parcs de Eemhof

(4/5)  2 recensies

Center Parcs de Eemhof heeft ontelbaar veel activiteiten, een fietstocht door het grootste loofbos van West-Europa en uitzicht over het glinsterende Eemmeer. En dat vlakbij Amsterdam en Utrecht. Of je met 2 personen bent of met 12, er is keuze genoeg. Van Comfort, Premium en VIP cottages, tot Mindervalide cottages, Cara cottages en hotelkamers. Een bijzondere voorkeursligging kiezen? In Marina De Eemhof heb je altijd uitzicht over het water, vanaf je Woonboot of luxe Waterfront Suite.
Tal van watersporten buiten, tropische waterpret binnen: leer surfen op de Flow Rider en raas van de lange Turbo Twister. Klimfanaat? Dan is de Via Ferrata een uitdaging! Regen? Op naar de Action Factory, met bowlingbanen, klimmuren en een Escape Room.

 

 


2 Recensies over Center Parcs de Eemhof

(Pagina 1 van 1)

 

"Hou je van zwemmen? Dan moet je hier zijn!"

Klazien   -   25-05-2020

25-05-2020

"Hou je van zwemmen? Dan moet je hier zijn!"

Wauw wat heeft deze Center Parcs een geweldig zwembad! Zoveel gave glijbanen en andere activiteiten zoals surfen. Verder is het park ook gewoon hartstikke leuk. Wij komen hier nu al 3 jaar op rij en ik denk volgend jaar vast weer.

Lees verder  


"Fijne vakantie gehad"

Debby   -   01-05-2020

01-05-2020

"Fijne vakantie gehad"

We zijn al meerdere keren naar dit park geweest. Je kan er fijn wandelen, de huisjes goed verzorgd en een erg leuk zwembad (waar je ook kan flow riden en van de glijbaan af met een band) Wat wel jammer is dat er geen plaza is waar je even van live muziek ed kan genieten. Maar ook al heeft het geen plaza is het wel 1 van de betere parken

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Center Parcs de Eemhof?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Review: Dagje uit zwemmen bij Center Parcs de Eemhof Aqua Mundo

Je kent Center Parcs geheid als bungalow park voor een gezellige vakantie met lekker zwemmen en eten. Maar wist je dat Center Parcs de Eemhof ook heel leuk als dagje uit te bezoeken is?

Lees verder...

 

Dit waren de populairste uitjes in juni

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Center Parcs de Eemhof te melden