BillyBird Park Hemelrijk

(5/5)  2 recensies

Weer of geen weer, bij BillyBird Park Hemelrijk zit u dankzij de combinatie van binnen- en buitenattracties altijd goed! Het park heeft voor ieder wat wils en is hierdoor bijzonder geschikt voor een actieve schoolreis, een spetterend kinderfeestje of een gezellige familiedag!

 

Het hart van het park bestaat uit een prachtig strandbad met daaromheen verschillende binnen en buiten attracties, waaronder de ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Ook vindt u bij BillyBird een uitgestrekt survivalgebied met daarin een spannend touwenparcours, de klimberg Hemelaya en de bootjesglijbaan Splash. Een van de absolute hoogtepunten in het park is toch wel de familie-achtbaan. Stap in en geniet van het overweldigende uitzicht terwijl u razendsnel door het park wordt gelanceerd!

 

Ook aan de kleintjes heeft BillyBird gedacht. In het knusse Poppentheater spelen zich allerlei spannende avonturen af. Nieuw is de grote omheinde buitenspeeltuin Kinderland, met daarin onder meer de hoogste airtrampoline van Nederland!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

 

In de zomervakantie regio zuid is het park tot 21.00 uur geopend.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Zomer entree € 9,95 p.p. (ongeveer van maart t/m oktober)

Winter entree € 5,95 p.p.

Kinderen t/m 2 jaar Gratis

Parkeren € 2,50

 


2 Recensies over BillyBird Park Hemelrijk

(Pagina 1 van 1)

 

"Geweldig "

Oké   -   22-04-2019

22-04-2019

"Geweldig "

Het is leuk voor kinderfeestjes. Het is er leuk bij warm weer vanwege het water. Je kunt er spelen er is wat sensatie.. Echt heel leuk


"Heerlijk relaxen en de kids spelen."

Sjaan   -   22-08-2018

22-08-2018

"Heerlijk relaxen en de kids spelen."

Heerlijk park . Niet te groot maar genoeg te doen. ( meiden van 9 en 11) Met mooi weer lekker aan het strandje en de meiden "fladderen" de hele dag rond. Eten en drinken is niet duur maar je mag ook van alles zelf meenemen. ( iig buiten )

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij BillyBird Park Hemelrijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van BillyBird Park Hemelrijk te melden