Recensies Belevingscentrum De Scheg

Gemiddelde

3.5 van 5 sterren / 4 recensies

KAREN schreef:

04-01-2023

"Onverantwoord veel volk toegelaten"

Zwemmen in De Scheg is geen plezier: 1000 mensen tegelijkertijd toegelaten voor deze beperkte oppervlakte is echt onverantwoord. Je drijft er tussen de massa en kan je kinderen -10jaar die reeds zelfstandig kunnen zwemmen nauwelijks alleen laten in het bad. Het is er zo druk dat ze continu het risico lopen om ondergeduwd te worden. De glijbanen starten allemaal op dezelfde plek waardoor er een enorme ophoping is. De rij gaat niet vooruit doordat de jeugd zogezegd eerst heel even in het badje ernaast plonst om dan een heel eind van de rij over te slaan. Het gaat er voor geen meter vooruit...


Arnold schreef:

14-10-2021

"Een leuk divers aanbod"

Het was een erg leuke dag uit met de kinderen. Afgelopen weekend zijn we wezen schaatsen, de vorige keer waren we in het zwembad. Een leuk divers aanbod en gelukkig niet superdruk!


Floris schreef:

18-06-2016

Heerlijke dag gehad bij de Scheg. Wij hebben onze dag gecombineerd met zwemmen en spelen. Met als gevolg dat onze kinderen echt doodje moe waren. Heerlijk dus :) Ze vielen in de auto bijna direct in slaap.

Het zwembad is erg leuk en divers. Voor iedere leeftijd is er wel wat te doen. Onze kleinste was helemaal tevreden in het kinderbadje met zandbak.

In de speeltuin hadden we het ook erg leuk. De kinderen konden hun lol op met de springkussens en de skelters. Wij hadden een lekker plekje aan het terras met een kopje koffie. Wij komen hier zeker terug.


bezoeker schreef:

20-06-2014

Leuk zwembad maar de kleedhokjes zijn erg smerig. Wordt tussendoor helaas niet schoongemaakt.


  Plaats beoordeling

  Terug naar Belevingscentrum De Scheg


Klik hier om onjuiste gegevens van Belevingscentrum De Scheg te melden