5 Redenen om zwem- en speelparadijs de Scheg te bezoeken

Belevingscentrum De Scheg is een dagje uit in Deventer waar je kunt spelen, sporten, zwemmen, schaatsen en meer. Je kunt er ook terecht voor veel verschillende activiteiten. Wij geven je 5 redenen om een bezoek aan zwem- en speelparadijs de Scheg te brengen.

 

Spelen en slingeren en speelparadijs de SchegZwembad de Scheg leuk voor jong en oud

 

1. Zwembad de Scheg

Het zwembad is de plek om plezier te maken voor jong en oud. Glij met het hele gezin van de familieglijbaan, verken de avontuurlijke wildwaterbaan, of roetsj naar beneden in een glijbaan vol flitsende lichteffecten.

 

Plattegrond Zwembad de Scheg

Wat is er allemaal te beleven in Zwembad de Scheg? Je ziet het op deze plattegrond

 

En voor kinderen tot 5 jaar is er het Pingo's Island. Een ondiep en warm bad waar de kleintjes heerlijk en veilig kunnen spelen. Er is zelfs een zandbak waar je prachtige kastelen kunt bouwen.

 

Kom veilig spelen met water en zand in het warme kinderbad bij Zwembad de SchegBij zwembad de Scheg zijn glijbanen voor jong en oud

 

2. Sauna en Wellness: 4 Elements

De plek voor even heerlijk ontspannen en tot jezelf komen, vind je op de eerste verdieping van het zwembad. Daar bevindt zich een IJslands Badhuis, compleet met 3 sauna’s, warm voetenbad, stoombad, knuffelmuur, bubbelbad en verfrissende belevingsgrot. En na dit alles, kun je nog genieten van een ontspannende massage.

 

Bekijk ook:

 

3. Speelparadijs de Scheg

In het speelparadijs kun je klimmen, klauteren, zwieren, zwaaien, tekenen, knutselen en schmincken tot je een ons weegt. Ook kun je hier hockeyen, voetballen, skelteren, karten en nog veel meer! En maak je niet druk om het weer: het Speelparadijs is dan wel in de frisse buitenlucht, maar toch overdekt.

 

Plattegrond Speelparadijs de Scheg

Plattegrond speelparadijs de Scheg

Skelteren bij speelparadijs de SchegWat is er veel te beleven en doen in speelparadijs de Scheg

 

4. Schaatsen bij de Scheg

IJsliefhebbers zijn bij De Scheg ook op het goede adres. Rijd een nieuw persoonlijk record op de 400 meter baan, of hang gewoon een beetje rond op het ijsplein, waar je even lekker kunt chillen. Houd je van muziek? Kom dan vrijdagavond lekker dansen op het ijs. Let wel, dat de schaatsbaan niet het hele jaar geopend is. De ijsbaan van de Scheg is ongeveer geopend van oktober tot maart.

 

Ruime schaatsbaan bij De Scheg

 

5. Karten

Plankgas op de rechte stukken, driften door de bochten en met gierende banden als eerste over de finish. Daag je vrienden, familie of collega’s uit voor een spannende race op het spectaculaire kartcircuit. Overdag voor het hele gezin, ’s avonds alleen voor volwassenen.

Bonus: Ben jij de gene die de in een week de snelste heattijd heeft gereden dan krijg je drie gratis kartheats van de Scheg cadeau!

 

Bekijk ook: Wat Tim Coronel zo leuk vind aan karten

 

Maar er is meer

Naast de hierboven genoemde activiteiten, kun je bij De Scheg ook terecht voor verschillende sportieve en zakelijke bezigheden, zoals squashen of vergaderen. Daarbij zijn er diverse mogelijkheden voor combinaties van activiteiten en arrangementen op maat. Ook worden er ’s zomers en ’s winters verschillende evenementen georganiseerd.

 

Controleer op korting

Regelmatig stunten dagjes uit met aantrekkelijke kortingen. Wij houden deze kortingen zo goed mogelijk voor je bij. Doe de korting check om te ontdekken of er korting is voor De Scheg.

 

De Scheg korting check
Reacties op "5 Redenen om zwem- en speelparadijs de Scheg te bezoeken"

Ryan schreef:

10-08-2023

Mag ik er met 6 pers. Gratis komen om te zwemen

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.