De 29 leukste zwembaden van Nederland

De zomer is van start gegaan en het is bijna vakantie. Dit betekent dat er lekker veel gezwommen kan worden. Er zijn ontzettend veel leuke zwembaden in Nederland waar je voor jong en oud naar toe kunt gaan. Als dagje uit met het gezin is dit natuurlijk erg leuk om te doen. Daarom heeft Fijnuit voor jou de leukste zwembaden van Nederland op een rij gezet, onderaan de pagina.




Buitenzwemmen

Als het mooi weer is, is het erg leuk om naar een buitenzwembad te gaan om lekker af te koelen. Er zijn erg veel leuke en grote buitenzwembaden, wist je dat Openluchtbad Boschbad het grootste buitenzwembad van Nederland is? Je kunt hier heerlijk zwemmen, zonnen en genieten van de leuke glijbanen en speeltoestellen. Ook zijn er hele leuke stranden die je echt moet gezien hebben en waar je heerlijk een dagje kunt zwemmen.

Zie: 6 Stranden die je gezien moet hebben




Binnenzwemmen

Als het wat minder mooi weer is maar je wilt toch graag zwemmen zijn er altijd leuke binnenzwembaden die je kunt bezoeken. In Nederland hebben we super veel leuke binnenzwembaden waar je  onder andere baantjes kunt trekken, met speeltoestellen kunt spelen, waar je heerlijk kunt vertoeven in een bubbelbad of zelfs kunt snorkelen tussen tropische vissen. Ben je een echte glijbanen fan? Dan is het Tikibad echt iets voor jou! Met zestien unieke glijbanen is het Tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux.


Zie ook:




Hieronder vind je de 29 leukste zwembaden van Nederland. Klik op de uitjes als je er meer over te weten wilt komen.




Reacties op "De 29 leukste zwembaden van Nederland"

LarsSalome schreef:

12-02-2024



Jullie hebben stom zwembad en glijbaan

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.