Waterpark Aqua Mexicana

Het waterpark is ingericht in Mexicaanse sferen. Je vindt er Mexicaanse gebouwen en watervallen. Er zijn 2 waterspeelplaatsen, een bubbelbad, een groot zwembad en 2 sprayparken. Hieronder vind je meer informatie over ieder bad.


Zwembad

Waan je op een Caraïbisch strand. Het zwembad geeft een echt strandgevoel. Het loopt af van 0 cm naar 120 cm, net alsof je de zee inloopt. Door de gezellige Mexicaanse sfeer in het waterpark is het net alsof je op Playa del Carmen ligt te genieten.


Spraypark

Aqua Mexicana telt maar liefst 2 sprayparken, een binnen en een buiten spraypark met respectievelijk 7 en 4 waterspeeltoestellen. Ideaal voor de avontuurlijke waterliefhebber. Een spraypark is een speelplaats op een vlakke, waterdoorlatende vloer. Kinderen worden uitgedaagd door middel van verschillende interactieve water speelelementen. Op deze manier zijn kinderen op een veilige en onderscheidende manier met water bezig.


Waterspeeltuinen

Naast de avontuurlijke sprayparken zijn er ook heuse waterspeeltuinen te vinden in Aqua Mexicana. Voor de allerkleinsten is er buiten een peuterbad met veel waterpretmogelijkheden. Binnen ligt een waterspeelplaats met maar liefst 3 glijbanen en een watergordijn voor nog meer waterplezier.


Bubbelbad

Aqua Mexicana staat niet alleen voor actie en avontuur. Ontspannen is ook mogelijk. Kom met het hele gezin tot rust in een bubbelbad voor 70 personen. Dit is uniek in Nederland!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Tot en met 5 januari is Aqua Mexicana iedere dag geopend.

Vanaf 27 maart 2020 is het zwemparadijs weer geopend.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf €8,00 per dag

 


0 Recensies over Waterpark Aqua Mexicana

Hoeveel sterren geef jij Waterpark Aqua Mexicana?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Waterpark Aqua Mexicana te melden