Waterpark Aqua Mexicana

Het waterpark is ingericht in Mexicaanse sferen. Je vindt er Mexicaanse gebouwen en watervallen. Er zijn 2 waterspeelplaatsen, een bubbelbad, een groot zwembad en 2 sprayparken. Waan je op een Caraïbisch strand. Het zwembad geeft een echt strandgevoel. Het loopt af van 0 cm naar 120 cm, net alsof je de zee inloopt. Door de gezellige Mexicaanse sfeer in het waterpark is het net alsof je op Playa del Carmen ligt te genieten. Aqua Mexicana staat niet alleen voor actie en avontuur. Ontspannen is ook mogelijk. Kom met het hele gezin tot rust in een bubbelbad voor 70 personen. Dit is uniek in Nederland! 
Spraypark

Aqua Mexicana telt maar liefst 2 sprayparken, een binnen en een buiten spraypark met respectievelijk 7 en 4 waterspeeltoestellen. Ideaal voor de avontuurlijke waterliefhebber. Een spraypark is een speelplaats op een vlakke, waterdoorlatende vloer. Kinderen worden uitgedaagd door middel van verschillende interactieve water speelelementen. Op deze manier zijn kinderen op een veilige en onderscheidende manier met water bezig.
Waterspeeltuinen

Naast de avontuurlijke sprayparken zijn er ook heuse waterspeeltuinen te vinden in Aqua Mexicana. Voor de allerkleinsten is er buiten een peuterbad met veel waterpretmogelijkheden. Binnen ligt een waterspeelplaats met maar liefst 3 glijbanen en een watergordijn voor nog meer waterplezier.
Attractiepark Slagharen

Het waterpark staat in het welbekende Attractiepark Slagharen. In het Attractiepark rol je van het ene avontuur in het andere. Reis van het Wilde Westen naar Mexico, vier carnaval in het oude, ritmische New Orleans en ga op zoek naar goud in Yellowstone.
Vakantiepark Slagharen

Naast het attractiepark en waterpark heb je ook het Vakantiepark Slagharen. Proef de sfeer van cowboys, saloons, wigwams en haciënda’s. In vakantiepark Slagharen kun je kiezen uit diverse Wild West-accommodaties (met alle gemakken van nu). De huisjes zijn ruim met veel groen. Het is er opvallend rustig, heerlijk om een siësta te doen, een spelletje te spelen, of eindelijk eens dat boek te lezen waar je steeds niet toe kwam. Wil je vermaak en vertier, dan loop je zo het attractiepark in!


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Geopend van 11:00 tot 19:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf €8,00 per dag


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Waterpark Aqua Mexicana

Hoeveel sterren geef jij Waterpark Aqua Mexicana?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 29 leukste zwembaden van Nederland

De 29 leukste zwembaden van Nederland

De zomer is van start gegaan en het is bijna vakantie. Dit betekent dat er lekker veel gezwommen kan worden. Er zijn ontzettend veel leuke en bijzondere zwembaden in Nederland waar je voor jong en oud naar toe kunt gaan. Wij hebben de leukste voor je op een rij gezet

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Waterpark Aqua Mexicana te melden