Vakantiepark Slagharen

Proef de sfeer van cowboys, saloons, wigwams en haciënda’s. In vakantiepark Slagharen kun je kiezen uit diverse Wild West-accommodaties (met alle gemakken van nu). Er is voor ieder wat wils! Wie in vakantiepark Slagharen overnacht heeft de keuze uit diverse Wild West-accommodaties (met alle gemakken van nu). Een knusse Cowboy Cottage, de iets luxere Nevada- of Yellowstone-lodges of ons meest recente aanwinst: de Raccoon Lodge met maar drie volwaardige slaapkamers. Je kunt ook overnachten in een Wigwam Deluxe of een Colorado. Slaap je liever in je eigen tent of caravan, geen punt. Er is een camping.
De huisjes zijn ruim met veel groen. Het is er opvallend rustig, heerlijk om een siësta te doen, een spelletje te spelen, of eindelijk eens dat boek te lezen waar je steeds niet toe kwam. Wil je vermaak en vertier, dan loop je zo het attractiepark in. Het aanbod aan diverse activiteiten voor de verblijfsgasten is flink uitgebreid. Tijdens de welkomstshow krijg je alvast een voorproefje van diverse activiteiten welke je kan doen tijdens jouw vakantie bij ons. Je kunt naar de Mini Disco, The Family Gameshow of een Djembéworkshop. Ontdek je zangtalent tijdens de Playbackshow of zing mee uit volle borst tijdens Musical Sing-a-Long. Houd je van raadsel ontrafelen? Doe dan mee met de spannende speurtocht. Zoveel leuks te doen tijdens je vakantie dat je nog veel langer wilt blijven!
Als gast van het vakantiepark heb je onbeperkt toegang tot de attracties, de waterspeeltuin Sunny Beach en in de meeste gevallen ook tot waterpark Aqua Mexicana.

 

 


0 Recensies over Vakantiepark Slagharen

Hoeveel sterren geef jij Vakantiepark Slagharen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Vakantiepark Slagharen te melden