Recreatiepark De Leistert

Comfortabel overnachten kan bij Recreatiepark de Leistert op verschillende manieren. Op ons bungalowpark kun je slapen in bungalows van het hoogste niveau. Op camping de Leistert geniet je van het buitenleven op een kampeerplaats of in een van de kleurrijke of avontuurlijke verblijfsaccommodaties. Er is voor ieder wat wils!


Indoor speeljungle

In de sfeervolle jungle van La Selva Playground valt van alles te ontdekken. De meer dan vijftien speeltoestellen van Robinia hout zorgen voor haast oneindig speelplezier! Klim en klauter je een weg door de zandvlakte omhoog naar de snelle buisglijbaan en zoef naar beneden of klim zonder een voet aan de grond te zetten als échte aapjes via het apentouw naar de grote uitkijktoren. Durf je via de glijstang naar beneden?
Subtropisch zwembad

Het mooie subtropisch zwembad van Recreatiepark de Leistert is een bezoekje meer dan waard. Weer of geen weer, spetteren en ravotten in het water kan hier altijd. Gegarandeerd een spetterend dagje uit!


Bowlen

het meest gewaardeerde familiespel voor jong en oud! Onder het genot van een hapje en een drankje kun je gezellig met z'n allen bowlen. Maar liefst vier bowlingbanen zijn voorzien van de nieuwste snufjes. Zeg nu zelf: disco-bowlen is toch echt gaaf? Voor de kleinste gasten is er een speciaal hekwerk, zodat de bal niet in de goot terecht kan komen.
Vakantie in de Leistert

Een dagje uit naar de Leistert is natuurlijk hartstikke leuk. Maar nog wel leuker is een heerlijke vakantie in een huisje of kamperen in het vakantiepark de Leistert.

 

Openingstijden

Maandag van 9:00 tot 19:00

Dinsdag t/m donderdag van 9:00 tot 17:30

Vrijdag van 9:00 tot 20:00

Zaterdag en zondag 9:00 tot 17:30


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Binnenkort zijn er kaartjes beschikbaar voor het zwembad en indoor speeljungle

Bowlen is €23,50 per uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Recreatiepark De Leistert

Hoeveel sterren geef jij Recreatiepark De Leistert?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dit waren de 15 populairste Uitjes van Augustus

Dit waren de 15 populairste Uitjes van Augustus

Of je nu inspiratie zoekt voor toekomstige avonturen of gewoon wilt nagenieten van de hoogtepunten van de maand augustus, dit blog laat je de meest geliefde uitjes die augustus 2023 te bieden had zien.

Lees verder...

 

De 29 leukste zwembaden van Nederland

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Recreatiepark De Leistert te melden