Zwembad Beerze Bulten

Waterpret in het binnen- en buitenzwembad! Het zwemparadijs van Beerze Bulten staat garant voor zwemplezier voor jong en oud.


Binnenbaden

Het binnenbad biedt gegarandeerd waterpret, met bedriegertjes, sproeiers, waterpistolen en tuimelaars. Ook zijn er twee spectaculaire glijbanen in het zwemparadijs waaronder de Space Tube; door de lichteffecten in de glijbaan waan je je in de ruimte. De allerkleinsten hebben plezier in de vernieuwde waterspeeltuin met verschillende speelmogelijkheden! Ouders kunnen lekker ontspannen in het wellness gedeelte van het zwembad. Watersproeiers en massagestralen staan tot uw beschikking. Gewoon een baantje trekken kan natuurlijk ook.


Buitenbaden

In de zomer kun je ook heerlijk buiten zwemmen! Het buitenzwembad heeft een grote glijbaan, een zonneweide en ligstoelen om even uit te rusten en te genieten van het mooie weer. Succes verzekerd!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag 10.00 tot 16.00 uur

Vrijdag 10.00 tot 13.30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Zwemparadijs vanaf 2 jaar €6,00

Zwemparadijs feestje €9,25

Giga Konijnenveld €2,50

Giga combiticket €10,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad Beerze Bulten

Hoeveel sterren geef jij Zwembad Beerze Bulten?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 29 leukste zwembaden van Nederland

De 29 leukste zwembaden van Nederland

De zomer is van start gegaan en het is bijna vakantie. Dit betekent dat er lekker veel gezwommen kan worden. Er zijn ontzettend veel leuke en bijzondere zwembaden in Nederland waar je voor jong en oud naar toe kunt gaan. Wij hebben de leukste voor je op een rij gezet

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Beerze Bulten te melden