Escape Tours Zwolle

Zwolle lijkt al jarenlang op die vredelievende Hanzestad aan de IJssel, maar hier is niets wat het lijkt. Ook Zwolle heeft beruchte criminelen en moordenaars die veel invloed hebben op de stad. Zo ook Albert Wetterman, kopstuk van de 19e eeuwse onderwereld van Zwolle. In die tijd waren er verschillende verhalen over Albert in omloop. Met de Escape Tour Zwolle komen jullie hierover alles te weten!


Albert was beroemd en berucht in Zwolle en doordat hij er al zijn leven woonde kende hij alle leuke plekjes van Zwolle. Zo was hij ook één van de weinige die de geheime uitgang van Zwolle wist te lokaliseren. Met de Escape Tour komen jullie natuurlijk langs de leukste plekjes van Zwolle, maar vinden jullie ook die geheime uitgang?




Beantwoord de vragen, voltooi de opdrachten en ontcijfer de aanwijzingen van Albert en wie weet vinden jullie wel binnen 2 uur de geheime uitgang. Zetten jullie de snelste tijd neer? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame van de Escape Tour Zwolle. Jullie zoektocht begint bij de Peperbus, succes!


Familie game

Struin samen met je gezin of familie door Zwolle, op zoek naar de geheime schat! Met de familie Escape Tour Zwolle probeer je, net als Mike en Merel, binnen 1,5 uur de locatie van de geheime schat te ontdekken. Deze Escape Tour is speciaal gemaakt voor kinderen en is dus de perfecte activiteit voor een gezellig dagje weg in Zwolle met de kids!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per team van 2 tot 4 personen €29,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Tours Zwolle

Hoeveel sterren geef jij Escape Tours Zwolle?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

Doe mee met de Escape Tour en verken je favoriete stad in Nederland. Tijdens het spel ontvang je opdrachten en aanwijzingen die je moet voltooien. Het is een Escape Room dwars door de stad. Bekijk dt blog voor een Escape Tour bij jou in de buurt.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Tours Zwolle te melden