DX Adventurepark

(4.3/5)  4 recensies

DX Adventurepark is het grootste open waterpark van Nederland in Gasselte. In dit nieuwe park kun je met het hele gezin of met je vrienden volop plezier beleven. De top attractie is een spectaculaire waterschans en zorgt ook bij de echte waaghalzen voor een adrenalinekick. De waterspeeltuin is een parcours waar op je kunt glijden, klimmen, slingeren, klauteren, balanceren en zelfs gelanceerd kan worden vanaf de blob.




Nog niet uitgespeelt, maak dan de vetste tricks op de trampoline en land zacht in de Bigairbag. De kleinste bezoekers kunnen zich uitleven in de obstacle playground.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Juli en augustus

Dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur geopend


September

Woensdag van 12:00 tot 17:00 uur

Zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree van 0 t/m 3 jaar gratis

Entree vanaf 4 jaar €4,00


Aquapark vanaf 6 jaar (50 minuten) €10,00

Schans vanaf 12 jaar (90 minuten) €18,50

Aquapark + schans (140 minuten) €26,00


Suppen 1 persoon (120 minuten) €15,00

Suppen familie max. 4 personen (120 minuten) €32,50


Huur kano 2 personen (120 minuten) €15,00

Huur kano 3 personen (120 minuten) €22,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


4 Recensies over DX Adventurepark

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuk park! "

Jo   -   24-08-2021

24-08-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk park! "

Ontzettend leuk park! Maar bekwaamheid personeel is niet oke....botte reacties geen duidelijke uitleg en zoek t maar uit...beetje jammer voor als je er nooit geweest bent.

Lees verder  


"Het is een geweldig aquapark in een prachtige omgeving."

Roelof   -   29-07-2021

29-07-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Het is een geweldig aquapark in een prachtige omgeving."

Afgelopen zaterdag het park met mijn vriend bezocht. Het is een bijzonder park met zijn luchtkussen baan. Ook de schansen maken het spectaculair. Wij werden goed begeleid door de aanwezige instructeurs op de schans. Als je hun adviezen regels en instructies opvolgt kan er weinig fout gaan op de schans. Verder zijn er goede faciliteiten aanwezig zoals kluisjes toiletten en een kiosk waar ook voor de inwendige mens gezorgd kan worden aanwezig. Kortom een aanrader voor adrenaline kicks en bikkels. Ik kom waarschijnlijk weer het park bezoeken

Lees verder  


"Erg leuk en uitdagend"

Debby   -   16-09-2020

16-09-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Erg leuk en uitdagend"

Het was superleuk om te doen. Alles was goed geregeld. De kinderen gingen over de baan of het niets was, maar ik vond het af en toe nog wel een uitdaging. We hebben ons er goed vermaakt en daarna nog even lekker aan het meer zonnen en zwemmen. Als we daar nog eens in de buurt zijn ga ik daar zeker nog eens langs.

Lees verder  


"Geweldig! Erg leuk om te beleven"

Wouter   -   25-07-2018

25-07-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Geweldig! Erg leuk om te beleven"

Het adventure park ligt aan een prachtig meer met helder blauw water. Perfect om op warme dagen lekker te zonnen en zwemmen. Het park zelf is een kleine tippel vanaf de parkeerplaats door het zachte zand, zie het als een goede warming-up. Het ziet er allemaal netjes verzorgd uit en er zijn verschillende dingen te doen. Je kan er trampoline springen, het adventure park op en van de schans af. Ook is er nog een klein speeltuintje. Het adventure park vonden wij echt heel leuk. Het was lachen en veel plezier. De schans hebben we niet gedaan. Kortom wat ons betreft een enorme aanrader!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij DX Adventurepark?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 29 leukste zwembaden van Nederland

De 29 leukste zwembaden van Nederland

De zomer is van start gegaan en het is bijna vakantie. Dit betekent dat er lekker veel gezwommen kan worden. Er zijn ontzettend veel leuke en bijzondere zwembaden in Nederland waar je voor jong en oud naar toe kunt gaan. Wij hebben de leukste voor je op een rij gezet

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van DX Adventurepark te melden