Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Met een landelijke ligging nabij het plaatsje Enter in Twente, geniet je van alle rust en een prachtige natuur. Wandel of fiets door de omgeving op de aangegeven wandel- of fietsroutes en bezoek de Holterberg, een prachtig natuurgebied in Twente. Geniet van heerlijke Twentse streekproducten in diverse boerenbedrijven of bezoek het stadje Ootmarsum. Binnen 20 minuten ben je bij Avonturenpark Hellendoorn, een leuk uitje voor het hele gezin.


Kamperen:

De kampeerplaatsen van 't Schuttenbelt zijn rustig gelegen en worden omgeven door bomen, waardoor je de keuze hebt te kamperen in de zon of in de schaduw. De ruim opgezette kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère elektra, wateraansluiting, CAI-aansluiting en gratis wifi. Het sanitairgebouw is verwarmd en wordt dagelijks meerdere keren schoongemaakt. Je ervaart het ultieme buitengevoel op een kampeerplaats van 't Schuttenbelt. 


Verhuur:

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt is gelegen in Enter en biedt luxe 4-persoons lodges met een prachtige ligging tussen de bossen. De houten bungalows zijn sfeervol ingericht en zijn voorzien van een woonkamer, open keuken met kookeiland, twee slaapkamers met eigen sanitair, apart toilet en een grote veranda met loungeset. Ook is er parkeergelegenheid bij de bungalow. Met een grote groep kun je terecht in de twee luxe groepsaccommodaties geschikt voor 16 tot 28 personen. Met veel privacy en een weids uitzicht over de grasvelden ervaar je het ultieme vakantiegevoel.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Hoeveel sterren geef jij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Vakantiecentrum 't Schuttenbelt te melden