Paleis Het Loo

(5/5)  2 recensies

De Vernieuwing & Verbouwing is begonnen! Vanaf 8 januari 2018 wordt Paleis Het Loo intensief gerenoveerd vanwege noodzakelijk onderhoud. Tegelijkertijd wordt deze kans benut om bezoekersfaciliteiten te verbeteren en uit te breiden.

 

Tijdens de Vernieuwing & Verbouwing blijven bezoekers welkom, Paleis Het Loo gaat namelijk BuitenGewoon Open! Van 2 april t/m 29 september zijn de tuinen en stallen open en worden er evenementen en activiteiten georganiseerd. Van een BuitenGewoon Bloeiende tuin, het Concours d'Elegance en Koninklijke PK's tot de inmiddels zeer populaire Prinsen- & Prinsessendagen en nog veel meer... Het traditionele Winterpaleis Het Loo vindt dit jaar plaats op het Stallenplein van 14 december t/m 5 januari.

 

In het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn, ligt het ruim 300 jaar oude Paleis Het Loo. Sinds 1984 is dit voormalige Koninklijk Paleis na een grondige restauratie als museum opengesteld voor het publiek.

 

De gereconstrueerde tuinen met hun waterwerken en sierlijk belijnde bloemperken de sfeer van de 17de eeuw ademen. Door zijn fraaie ligging in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland heeft een bezoek aan het paleis in elk jaargetijde zijn bekoring.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Wij ontvangen u graag in de tuinen en stallen tijdens BuitenGewoon Open van 2 april t/m 29 september.

 

Het winterpaleis is geopend van 14 december t/m 5 januari.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 13 jaar €8,50

Van 4 t/m 12 jaar €3,00

 


2 Recensies over Paleis Het Loo

(Pagina 1 van 1)

 

Anna   -   07-09-2015

07-09-2015

De vijf sterren staan voor Paleis het Loo .Prachtig zo schoon en keurig onder houden. De beoordeling betreft niet de Horeca in Prins Hendrik Garage .De soep was lauw de koffie ook niet warm en het water voor de thee was ook niet warm en dat met de prijzen die ze hanteren een dikke 0 Ook het gebak was dermate slecht gesneden het eene part was 2x het volgende partje dus slechte verhoudingen. Ja product en prijs daar is nog wel erg veel aan te doen.

Lees verder  


Tineke   -   10-07-2015

10-07-2015

Na 25 jaar weer een bezoekje gebracht aan het Loo, mede vanwege de expositie over Sisi. Bij aankomst erg verrast over het mooi gerestaureerde paleis. We begonnen met een rondleiding door een zeer ervaren gids die ons veel boeiends kon vertellen en laten zien. Deze gidsen zijn allemaal vrijwilligers en de opbrengst wordt gebruikt voor de aankoop van hervonden items. De expositie van Sisi was als haar levensverhaal erg mooi en overzichtelijk opgezet. Wij waren erg tevreden en kwamen tijd tekort!!!

Lees verder  


Frouk   -   17-04-2013

17-04-2013

hoeveel ruimtes en verdiepingen heeft paleis het loo?


Hoeveel sterren geef jij Paleis Het Loo?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Paleis Het Loo te melden