Vakantiepark Mölke

Aan het kabbelende riviertje de Regge, op de grens van Salland & Twente ligt Vakantiepark Mölke. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1973 en is het hele jaar door geopend. Je kunt hier terecht voor een heerlijk lange vakantie, een weekendje weg of een minivakantie! Kom kamperen met je eigen tent of caravan of huur een mobile home, chalet of Reggehooiberg met privésauna. Vakantiepark Molke biedt voor elk wat wils.


Reggehooiberg


Iedere vakantieperiode staat het enthousiaste animatieteam weer klaar om jong en oud te vermaken met elke avond het meeleeftheater, natuurlijk de wekelijkse familiebingo, veel sport en spel, het traditionele broekhangen boven de Regge en veel meer! De omgeving van het vakantiepark is afwisselend, je proeft de Twentse gastvrijheid tijdens een heerlijke wandeling of eindeloze fietstocht door de prachtige omgeving van de Reggestreek. Het visrijke riviertje de Regge kronkelt door de omgeving en langs de oevers zijn mooie fietspaden en wandelpaden aangelegd. Even naar de overkant? Dat kan via het nieuwe fietspontje aan de achterzijde van de camping. Bij de entree van het vakantiepark tref je een molen aan, hetgeen waar Mölke (Molen) haar naam aan dankt!


Luchtfoto moeke


Of je nou met zijn tweeën, het gezin of de hele familie een verblijf zoekt; er zijn volop mogelijkheden! We zouden het leuk vinden je eens te mogen begroeten op ons vakantiepark in Twente. Je bent altijd van harte welkom.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Vakantiepark Mölke

Hoeveel sterren geef jij Vakantiepark Mölke?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Vakantiepark Mölke te melden