Charme Camping Heidepark

Op zoek naar de gezelligste camping in Overijssel voor de hele familie? Met een verblijf op Camping Heidepark ga je ontspannen op vakantie. In het mooie Lemelerveld ontdek je één van de meest kindvriendelijke campings van Overijssel. De camping bevindt zich midden in de natuur, omringd door bossen, heide en rivieren. Perfect voor een wandeling of fietstocht!


De Omgeving

Naast de gezelligheid en ontspanning op de camping zelf is er in de omgeving ook genoeg te beleven! De natuurliefhebbers kijken hun ogen uit op de Sallandse Heuvelrug en regio Het Vechtdal. In de directe omgeving zijn leuke plekjes te ontdekken via een wandeling, maar ook voor fietsers zijn verschillende routes beschikbaar die je meenemen naar de mooiste bezienswaardigheden.


Zwemmen in het zwembad


Dagje uit

Daarnaast kun je gerust een dagje uit met de kinderen naar Avonturenpark Hellendoorn, Plopsa Indoor, Attractiepark Slagharen en het avontuurlijke WILDLANDS Adventure Zoo. Of ga lekker shoppen in één van de nabijgelegen steden, laat je culinair verrassen in één van de vele restaurants in Zwolle of Deventer, of laat zien hoe ridderlijk je bent in kasteel Rechteren. Er is zoveel te doen en beleven!


Faciliteiten

  • Fiets- en skelterverhuur
  • Speelzolder
  • Openlucht zwembad
  • Speeltuintjes
  • Recreatieteam
  • Wifi

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Charme Camping Heidepark

Hoeveel sterren geef jij Charme Camping Heidepark?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 25 beste vakanties met Last-Minute Korting in Mei

De 25 beste vakanties met Last-Minute Korting in Mei

De meivakantie staat weer voor de deur en er is weer genoeg te beleven in het prachtige Nederland. De zon gaat weer schijnen en er zijn veel kortingen en last minutes waar je maar al te graag gebruik van wilt maken. Dus wacht niet langer en kijk welke aanbiedingen er voor jou uitspringen om een onvergetelijke meivakantie in eigen land te vieren!

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Charme Camping Heidepark te melden