Review: Wat is er te beleven in Plopsa Indoor Coevorden?

Wanneer je voor de allereerste keer Plopsa Indoor Coevorden betreed valt op hoe een kunstwerk het geheel is. Alle attracties en de aankleding eromheen zijn uitstekend op elkaar afgestemd en vormen het sprookjesachtige beeld wat kinderen van Studio 100 zullen hebben. Maar is het er ook leuk? Dat vertel ik je in de rest van dit blog.

 

Plopsa Indoor Coevorden sprookjesachtig mooi

 

Wat is er te doen in Plopsa Indoor Coevorden?

Plopsa Indoor Coevorden is qua oppervlakte niet zo groot als sommige (buiten) attractieparken. Alle attracties staan dicht bij elkaar en hierdoor hoef je nooit ver te lopen naar je volgende avontuur. Zo kun je o.a. je lol op in de Piraten achtbaan, de Vliegende fietsen of de botsauto's. Voor de kleintjes is er o.a. de Bumba speeltuin, de Carrousel en de Bumbamolen. Vervolgens kunnen jong en oud lekker hun energie kwijt in de K3 disco.

 

Vol spanning in de Vuurtoren van Plopsa Indoor Coevorden

 

De meeste attracties zijn bedoeld voor de wat jongere kinderen. Afhankelijk van de grote van je kind is Plopsa leuk voor kinderen van 3 tot 9 jaar. Oudere kinderen zullen het mogelijk te kinderachtig vinden, en jongere kinderen mogen het merendeel van de attracties nog niet betreden.

 

Ontmoet je Studio 100 helden

Een paar keer per dag komt op het pleintje vlak bij de entree van Plopsa Indoor Coevorden een van je kinderen hun helden langs. Bijvoorbeeld Bumba, Piet Piraat en Mega Mindy. Welk kind wil daar nu niet mee op de foto? Helaas zien de helden er niet helemaal zo uit als op tv maar voor de kinderen blijft het wel indrukwekkend.

 

 

Bumba Theater voorstelling

In het mooie theater van het overdekte park treedt 1 keer per dag Bumba met zijn vriendjes voor jou op. Zij beleven dan een van zijn avonturen zoals je deze kent van tv.

 

Beleef een spectaculaire theater show van Bumba en zijn vriendjes in Plopsa indoor Coevorden

 

Plopsa met warm weer

De airco werkt goed in Plopsa dus zelfs op een warme dag is een bezoekje aan Plopsa goed te doen. Neem als het heel warm is ook een handdoek en zwembroek mee want de fonteinen buiten zijn een erg leuke en verfrissende afwisseling.

 

Bekijk ook: Wat te doen met mooi weer?

 

Ook met mooi weer veel plezier in Plopsa Indoor Coevorden

 

Update: Plopsa buiten

Sinds kort is het buiten speel gedeelte bij Plopsa uitgebreid. Je hebt er nu de mogelijkheid om met elektrische autootjes een parcours te rijden en op een brandweerauto de waterspuit te hanteren. Beide attracties zijn een leuke toevoeging voor de kleintjes. Jammer genoeg sluit het geheel niet zo mooi aan op het sprookjesachtige decor van binnen.

 

Plopsa Indoor Coevorden verkeerspark buiten

 

Korting

Regelmatig stunt Plopsa met leuke kortingen op de entree. Controleer voor je bezoek dus altijd even de kortingspagina van Plopsa voor de laatste en beste kortingen.

 

Bekijk ook: Controleer op Plopsa korting

 

Conclusie

Al met al is Plopsa Indoor Coevorden zeker een uitje waar je eens geweest moet zijn met kinderen tussen de 3 en 9 jaar. De prijzen voor de entree en de uitgaven binnen het park zijn wat duur. Echter krijg je daar een sprookjesachtige beleving voor terug.
Reacties op "Review: Wat is er te beleven in Plopsa Indoor Coevorden?"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.