Landal Het Vennenbos

(5/5)  1 recensies

In het Noord-Brabantse Hapert, midden in de Brabantse Kempen, ligt Landal Het Vennenbos. Met een Subtropisch Waterparadijs en indoorspeelplaats, is dit autovrije vakantiepark ideaal voor gezinnen met kinderen. Die kunnen zich hier helemaal uitleven. U kunt altijd subtropisch genieten in het waterparadijs van Landal Het Vennenbos. Een duik in het golfslagbad, een keer van de Black Hole glijbaan met sterrenhemel en signal-lights, ravotten in het Kids Junglebad of de spectaculaire Lazy River ontdekken.


Natuurlijk kunt u ook naar de Park Plaza voor een drankje of om te shoppen. Met 523 accommodaties is Landal Het Vennenbos een van de grotere parken van Landal GreenParks. Er is dan ook altijd wel iets te doen in het vakantiepark, ideaal voor gezinnen met kinderen. Vergeet u niet om met z’n allen de prachtige bossen, vennen en heidevelden in de omgeving te verkennen?

 

 


1 Recensies over Landal Het Vennenbos

(Pagina 1 van 1)

 

"Kerstvakantie was genieten"

Chantal   -   25-05-2020

25-05-2020

"Kerstvakantie was genieten"

Wat een heerlijke vakantie hebben we gehad in het Vennenbos! We waren hier met de kerst en waren mede dankzij het park helemaal in kerstsfeer. De boom stond al klaar in ons huisje toen we aankwamen. Nadat de auto uitgeladen was begon voor ons de kerst. Gezellig de boom op tuigen en wat lekkers op tafel. 1e kerstdag ging we uit eten in het park en ook dit was prima geregeld.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Landal Het Vennenbos?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

8 Landal vernieuwingen om je bezoek nog aangenamer te maken

De vakantieparken van Landal hebben nieuwe en vernieuwde faciliteiten om het verblijf van hun vakantiegangers nog prettiger te maken. In dit blog zetten wij voor jou alle vernieuwingen op een rijtje.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Landal Het Vennenbos te melden