De Appelsche Hof

(5/5)  2 recensies

Iedereen heeft wel eens zin in een lekkere pannenkoek en niet alleen kinderen smullen. Met wat voor gezelschap u ook bij de Appelsche Hof komt, jong of oud, met z'n tweeën of een groter gezelschap. Zij staan garant voor kwaliteit, gastvrijheid en een ruime keuze aan heerlijke pannenkoeken en diverse vlees, vis en vegetarische gerechten. Ook is het mogelijk om er te lunchen.


Het is ook mogelijk om verschillende arrangementen of activiteiten te boeken. De activiteiten die je kunt boeken zijn:


E-choppertrip

Appelscha staat bekend om zijn prachtige omgeving. Ontdek met de e-choppers de natuurgebieden om en rond appelscha. Voor de e-choppers is een scooter rijbewijs verplicht. U hebt hierbij keuze uit verschillende duren.


Slag om de bosbergtoren

Kunnen jullie de code kraken en het juiste kluisje open krijgen om de vlag en de toren te veroveren? Alles draait bij dit spel om de juiste code en kluisje. Als je de vier juiste cijfers van de code weet te raden dan mag je één van de kluisjes open maken. Het eerste cijfer kun je bijvoorbeeld achterhalen door een muziekquiz juist in te vullen. Zo zijn er dus vier cijfers met elk zijn eigen opdracht. Als je uiteindelijk de vier cijfers in de juiste volgorde hebt gezet dan mag je een kluisje open maken. Maak je het juiste kluisje open met daarin de vlag en een ticket, dan ren je zo snel mogelijk naar de Bosbergtoren. 


Kickbiken

Trek er op uit en geniet van de prachtige natuur in de omgeving van Appelscha. In anderhalf uur ontdek je de bossen van het drents friese wold.


Klootschieten

Klootschieten is een leuke buiten activiteit waarbij je in teams de strijd met elkaar gaat. Bij klootschieten gaat het erom dat je als team in zo min mogelijk worpen het parcour aflegt. Het team dat het minste worpen nodig heeft wint.


Jeu des boules

Jeu de boules is een spel waarbij je moet proberen dde dikke bal zo dicht mogelijk bij het kleine balletje te gooien. Het spel kent meerdere varianten. Zo kun je het spel in teams spelen, maar ook individueel de strijd met elkaar aan gaan. Wissel de varianten af om het zo leuk mogelijk te houden.


Mölkky spel

Mölkky is een spel met twaalf houten paaltjes genummerd van 1 tot en met 12 en een werpstok (mölkky). Bij dit spel is het de bedoeling om met de mölkky de andere paaltjes omver te gooien en zo punten te scoren. Als je één paaltje omver gooit is het nummer van dat paaltje het aantal punten dat je krijgt. Gooi je meer paaltjes om dan zijn de hoeveelheid aan paaltjes dat omgegooid wordt het aantal punten dat je krijgt. Dus gooi je vijf paaltjes om dan krijg je vijf punten. De eerste die precies 50 punten heeft, heeft gewonnen. Heb je meer dan 50 punten? dan ga je terug naar 25 punten.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 20:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Pannenkoeken van €7,50 tot €14,95

Hoofdgerechten vanaf €14,50

Voor de kinderen vanaf €3,75


Activiteiten

E-choppertrip vanaf €29,50 p.p.

Slag om de bosbergtoren €17,50 p.p.

Kickbike huren €8,50 p.p.

Klootschieten €5,00 p.p.

Jeu des boules €5,00 p.p.

Mölkky spel €5,00 p.p.

 


2 Recensies over De Appelsche Hof

(Pagina 1 van 1)

 

"Toppers"

Abe   -   06-04-2022

06-04-2022

"Toppers"

Heerlijke pannenkoeken gegeten. Op de-chopper getoerd en een Escapegamespel gespeeld.


"Heerlijk gegeten"

Albert Nieuwenhuis   -   26-01-2022

26-01-2022

"Heerlijk gegeten"

Verrukkelijke pannenkoek op een overdekt en verwarmd terras. Leuke bediening. Snel geholpen en weer door!


Hoeveel sterren geef jij De Appelsche Hof?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Een romantische Valentijnsdag tijdens de Lockdown

Wat is het toch moeilijk om vandaag de dag nog iets leuks te doen. Maar het is niet onmogelijk! Er zijn manieren om jouw Valentijnsdag toch nog heel leuk, romantisch en gezellig te maken.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van De Appelsche Hof te melden