Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen

Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen is de ideale bestemming wanneer u er even heerlijk tussenuit wilt. Hier vindt u de unieke combinatie van een prachtig landgoed en diverse luxe faciliteiten. Bezoek de sauna of het Turks stoombad van het Beauty & Wellness Center De Hunzebergen wanneer u even helemaal wilt ontspannen. Voor wat meer inspanning gaat u op pad in de groene omgeving.


Voor ontbijt, lunch of diner neemt u plaats in het culinaire hart van het hotel. In Restaurant De Hunzebergen geniet u van een kaart met een diversiteit aan streek- en seizoensgebonden gerechten. Voor een zakelijke bestemming zijn er vier multifunctionele vergaderzalen aanwezig. 


Ontdek wat Drenthe allemaal te bieden heeft tijdens uw verblijf bij Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen. De omgeving van het hotel in Exloo leent zich perfect voor een mooie fiets- of wandeltocht dankzij de unieke ligging midden in het groen. Bovendien behoort een bezoek aan de Hunebedden of diverse musea tot de vele mogelijkheden.

 

 


0 Recensies over Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen

Hoeveel sterren geef jij Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Een romantische Valentijnsdag tijdens de Lockdown

Wat is het toch moeilijk om vandaag de dag nog iets leuks te doen. Maar het is niet onmogelijk! Er zijn manieren om jouw Valentijnsdag toch nog heel leuk, romantisch en gezellig te maken.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen te melden