Amier Restaurant

Amier Restaurant is gevestigd in het centrum van Den Haag. Het pand bevindt zich in het Oude Centrum, nabij de beroemde Ridderzaal (Binnenhof), het kunst Academie gebouw en Stadhuis gebouw. De prachtige historie van het eeuwenoude centrum van Den Haag zult u ervaren met een bezoekje aan Amier restaurant.


Zoals u van een goed restaurant mag verwachten, wordt u door de medewerkers op een uiterst plezierige wijze ontvangen. Loopt u gerust even rond om te zien welke ruimte u het meest aanspreekt: de gezellige ruimte – ook zeer geschikt voor kleine gezelschappen – of de uiterst sfeervolle salle au premier étage. Eenmaal aan tafel presenteren zij u culinaire hoogstandjes die stuk voor stuk met grote zorg en liefde zijn bereid om u een heerlijke avond te bezorgen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag, dinsdag en woensdag van 14:00 tot 2:00 uur

Donderdag t/m zondag van 10:00 tot 2:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Hoofdgerechten vanaf €16,50

Kinderemenu €9,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Amier Restaurant

Hoeveel sterren geef jij Amier Restaurant?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Een romantische Valentijnsdag tijdens de Lockdown

Een romantische Valentijnsdag tijdens de Lockdown

Wat is het toch moeilijk om vandaag de dag nog iets leuks te doen. Maar het is niet onmogelijk! Er zijn manieren om jouw Valentijnsdag toch nog heel leuk, romantisch en gezellig te maken.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Amier Restaurant te melden