Ouwehands Dierenpark Rhenen

(4.9/5)  7 recensies

Bewonder nu de unieke reuzenpanda’s in Pandasia, sta neus aan neus met de ijsberen en bespied de beren vanuit de observatiepost in Expeditie Berenbos. Bewonder de unieke nevelpanters, ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

 

Pandasia, stap in de wereld van de reuzenpanda!

Uniek in Nederland… Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in Ouwehands Dierenpark! Betreed de mystieke wereld van Pandasia en ervaar de Chinese sfeer. Ontmoet de reuzenpanda’s en vervolg je reis door Pandasia, dat in traditioneel Chinese stijl is gebouwd.


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Tot en met 1 maart

Dagelijks 10:00 tot 16:00 uur


2 maart t/m 31 maart

Dagelijks 10.00 tot 17.00 uur


In vakanties en weekenden (hoogseizoen) is het park van 10:00 tot 18:00 uur geopend.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

0 t/m 2 jaar gratis

3 t/m 9 jaar in het laagseizoen vanaf €20,50

3 t/m 9 jaar in het hoogseizoen tot €23,50

Vanaf 10 jaar in het laagseizoen vanaf €22,50

Vanaf 10 jaar in het hoogseizoen tot €25,50

Hond  €5,-

Parkeerkaart €7,50

Parkgids €3,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 

Activiteiten bij Ouwehands Dierenpark Rhenen

  Van 13-10-2023 tot 27-01-2024

Light Nights Ouwehands Dierenpark

Grebbeweg, 3911AV, Rhenen7 Recensies over Ouwehands Dierenpark Rhenen

(Pagina 1 van 1)

 

"Een superleuke dag"

Dewi   -   24-08-2022

24-08-2022

Reageer op deze review

"Een superleuke dag"

We wilden nog heel graag bij de panda’s kijken en dat was het waard. Wat een mooie beesten zijn het. Ook was ik helemaal weg van Bumi de baby olifant. Wat een schatje. Er waren nog zoveel andere dieren waar we best lang hebben staan kijken omdat ze iets deden wat onze aandacht trok. Het is een tijd geleden voor ons dat we in een dierentuin waren, maar het blijft mooi om te zien.

Lees verder  


"Speciale panda review"

Brenda   -   19-02-2018

19-02-2018

Reageer op deze review

"Speciale panda review"

Ik had al de review geschreven over het park zelf. Maar nu eentje speciaal over de Reuzenpanda's Want die zijn toch wel erg speciaal in Nederland. Ik vind het geweldige dieren om te zien. Ze slapen wel veel, ga daarom ook wat vaker langs hun verblijf om zo meer kans te maken om ze wakker te zien en zelfs lekker buiten te zien. Ik heb ze zo al best vaak buiten zien lopen en spelen. Het verblijf van de panda's is prachtig om te zien. En je kan ze zowel in hun buitenverblijf als binnenverblijf goed zien. De drukte valt ook reuze mee, waardoor je gewoon de hele dag bij de panda's kan gaan kijken, en dus niet meer een tijdblok moet reserveren, zoals dat was in de eerste maanden toen de panda's er net waren. Er zit ook een restaurant bij hun verblijf waar je lekker Chinees kunt eten of gewoon even wat drinken. En er is een speciale panda souvenirs winkel. Ook leuk om even te gaan kijken. Ik vind het dus een dikke aanrader om bij ze te gaan kijken. Want het is toch wel uniek om reuzenpanda's in levende lijve te zien, en al helemaal in Nederland.

Lees verder  


"Panda's zijn een aanrader"

Esther   -   08-09-2017

08-09-2017

Reageer op deze review

"Panda's zijn een aanrader"

Prachtig park!! Vooral met de komst van de reuzenpanda's is het een aanrader. Wij hebben volop genoten!


"Ondanks de drukte een enorm leuke dag gehad"

Debby   -   29-03-2016

29-03-2016

Reageer op deze review

"Ondanks de drukte een enorm leuke dag gehad"

We zijn afgelopen zaterdag naar Ouwehands dierenpark geweest. Na een uur rijden hoorden we dat de mensen geadviseerd werden een andere keer terug te komen vanwege de enorme drukte. We hebben een tijdje in de file gestaan, maar het park was heel druk bezig voor iedereen een parkeerplek te voorzien door een weiland te openen. Op het park aangekomen merkten we wel dat het druk was, maar het was niet te druk. We hebben de dieren heel goed gezien en alle verblijven zagen er goed verzorgd uit. We hebben ondanks de drukte een enorm leuke dag gehad. Voor mij was het hoogtepunt de zeeleeuwen show elements in de blue lagoon!! Het zeker nog een park om in het hoogseizoen ook nog eens te bezoeken als alle dieren buiten zijn en het wachten is nog op de pandaberen!

Lees verder  


"Ook voor fotografen een geweldig park"

B.Passchier   -   17-06-2013

17-06-2013

Reageer op deze review

"Ook voor fotografen een geweldig park"

Ik kom al jaren in dit park en ben abonnementhouder. Het is een mooi park. Prachtige dieren en sinds eind Maart een prachtig gorillaverblijf erbij. Je kan er genieten van spelende ijsberen, grappige en nieuwsgierige stokstaartjes. En op dit moment zijn er ook nog eens 2 jonge witte leeuwen welpjes. En natuurlijk is de beroemde Bamboe Bill er te vinden met zijn vrienden. Voor fotografen is het ook een geweldig park. Zeker een aanrader.

Lees verder  


"Ook in de winter heerlijk genoten"

Janneke   -   11-02-2013

11-02-2013

Reageer op deze review

"Ook in de winter heerlijk genoten"

10 februari genoten van deze prachtige dierentuin. Helaas lagen de beren uit het berenbos allemaal heerlijk te slapen, maar de prachtige wolf liep een stukje met ons mee. Vanwege de kou waren de olifanten en giraffen binnen met als mooie bijkomstigheid dat we ze nu wel van heel dicht bij konden bekijken. De ori-academie is een echte aanrader met jonge kinderen en Ravot Aapia is een mooie afsluiter van een dagje rondsjouwen. Mijn tip is om daar echt als laatste naar toe te gaan want als kinderen daar eenmaal binnen zijn krijg je ze niet makkelijk weer mee.

Lees verder  


"Kijk vooral eens bij de beren"

Sacha Brand   -   07-09-2012

07-09-2012

Reageer op deze review

"Kijk vooral eens bij de beren"

Een prachtige dierentuin waar de dieren flink wat ruimte hebben. Kijk vooral eens bij de beren, je loopt over een brug door het bos en ziet aan beide kanten beren van dichtbij, het is vooral prachtig om de beren in het water te zien bij mooi weer! Ook de binnenspeeltuin is leuk voor alle leeftijden en als ouder heb je genoeg ruimte om even lekker te zitten en eventueel even een drankje te nuttigen. Verder is het een prachtige omgeving om foto's te maken. Mijn dochter(10) en ik hebben onze ogen uitgekeken en gaan zeker nog een keer terug!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Ouwehands Dierenpark Rhenen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

22 Tips voor een dagje uit in de Meivakantie

22 Tips voor een dagje uit in de Meivakantie

In mei leggen alle vogels een ei en alle kinderen zijn vrij. Tijd dus voor leuke dingen. Voorkom dat jouw vakantie een saaie verveel vakantie wordt. Met deze tips is plezier gegarandeerd.

Lees verder...

 

12 Tips voor een dagje uit in de Voorjaarsvakantie

Steun deze 18 uitjes, koop alvast je tickets met enorme korting!

Review: Reuze Panda’s in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Ouwehands Dierenpark Rhenen te melden