Reptielenhuis De Aarde

(4.7/5)  30 recensies

Reptielenhuis De Aarde is begonnen als een hobby en uitgegroeid tot een heus reptielenhuis. Het reptielenhuis is gebouwd over een periode van 2 jaar. In deze periode is vooral gelet op het oog voor detail en het gebruik van materialen. Bij binnenkomst in dit tropisch reptielenhuis wordt u verrast door de tropische planten en stronken die door heel het reptielenhuis zijn te vinden.

 

De aarde binnen

 

Bij Reptielenhuis De Aarde vinden ze het erg belangrijk dat de leefomgevingen passen bij de dieren, zowel het formaat van de terraria als de materialen die ervoor zijn gebruikt, zodat ieder dier een natuurgetrouw verblijf heeft.


Een van de kleinste dierentuinen

Reptielenhuis de Aarde is een van de kleinste officiële dierentuinen van Nederland, namelijk ongeveer 600m2. Tijdens een bezoek heeft u altijd de mogelijkheid om een dierverzorger aan te spreken, vragen te stellen, een speurtocht doen en uiteraard een slang vast te houden. De echte reptielen-fan kan hier makkelijk een uurtje vermaken.


Reptielenhuis de aarde kaaiman


Ook is er een terras waar u lekker kunt relaxen met een bakje koffie of fris. Een echte grote horeca (naast wat drankjes en wat lekkers) is er niet, vandaar dat u bij De Aarde alles zelf mag meenemen! De kinderen kunnen hier lekker spelen en ze kunnen hier ook terecht met hun vragen voor een spreekbeurt of iets dergelijks.


Kinderfeestje bij Reptielenhuis De Aarde

Vier je verjaardag tussen echte krokodillen, slangen, schildpadden en nog veel meer spannende reptielen! Jouw verjaardag wordt een onvergetelijke dag! 


Reptielenhuis de aarde kinderfeestje


Bij aankomst worden jullie opgevangen door de dierverzorger en naar jullie tafel gewezen. Daar kan er gezongen worden en de cadeautjes worden uitgepakt. Terwijl de kinderen alle dieren aan het bekijken zijn worden zij een paar keer door de dierverzorger bij elkaar geroepen om iets leuk te gaan doen. De kinderen kunnen dan zien hoe dat er sommige dieren gevoerd worden en natuurlijk kan er een slang worden vastgehouden met alle uitleg die daarbij hoort. Tussendoor kunnen de kinderen zelf rondlopen, kleuren en spelen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag t/m zondag 10.00 tot 17.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tot 3 jaar gratis

3 t/m 11 jaar €8,00

12 t/m 64 jaar €9,00

65+ €8,00

Kinderfeestje vanaf €7,00 p.p. 

Parkeren gratis

 


30 Recensies over Reptielenhuis De Aarde

(Pagina 1 van 3)

 

"Aanrader"

Miriam   -   10-06-2022

10-06-2022

"Aanrader"

De verzorger vertelt heel geďnspireerd en deskundig over de dieren


"leuk"

yvonne   -   08-05-2022

08-05-2022

"leuk"

Het is klein maar ontzettend leuk zeker voor kleintjes. De kinderen worden er leuk bij betrokken en mogen sommige dieren aaien en voeren. Onze kleinzoon van 3 jaar vond het geweldig!

Lees verder  


"Heel gaaf!"

Debby   -   07-01-2020

07-01-2020

"Heel gaaf!"

Wat was het hier leuk! Het is heel knus opgezet allemaal en meerdere keren per dag gaat er iemand langs met een reptiel of insect en geven de mensen informatie over dit dier. Ook mag je ze dan op je hand of met een slang om je nek. Ook mag je bij het voeren zijn en geven ze heel interessante informatie. De speurtocht is ook erg leuk om te doen. Omdat het klein (maar fijn) is verwacht je snel weer buiten te staan, maar wij hebben ons hier een paar uur vermaakt. Als we weer in de buurt zijn wil ik graag nog eens langsgaan.

Lees verder  


"Leuke belevenis voor de kids"

Ilse   -   06-05-2019

06-05-2019

"Leuke belevenis voor de kids"

Kleinschalig, daardoor wel veel interactie met de medewerkers mogelijk


"Heel mooi opgezet aardig schoon en leerzaam"

M   -   06-05-2019

06-05-2019

"Heel mooi opgezet aardig schoon en leerzaam"

Heel mooi,opgezet, aardige mensen,heel schoon, en leerzaam voor iedereen! Fijn dat de je kunt voelen en meemaken!


"Klein maar fijn"

Lydia   -   04-05-2019

04-05-2019

"Klein maar fijn"

Veel vriendelijk personeel, die uit zichzelf informatie vertellen. Bij het voeren van de dieren, wordt het leerzaam en leuk verteld. Je kan een slang van dichtbij zien, aaien en vasthouden en ook een wlappertak zien. Daarnaast liggen er ook overal dino speelgoed om mee te spelen.

Lees verder  


"kleine gezellige nette en gastvrije reptielenhuis."

Ed   -   03-05-2019

03-05-2019

"kleine gezellige nette en gastvrije reptielenhuis."

Leuk voor de kinderen om zich een paar uur te vermaken. Personeel is super aardig en heeft alle tijd voor de bezoekers om het nodige uit te leggen over de dieren. Locatie is niet heel groot waardoor je binnen een paar uur wel klaar bent. Wel erg netjes voor zowel bezoeker als de dieren zelf. Deze zitten namelijk in hele mooie vertrekken (veel groen).

Lees verder  


"Netjes, informatief, klein opgezet"

Nico   -   01-05-2019

01-05-2019

"Netjes, informatief, klein opgezet"

Beetje moeilijk parkeren maar als je er bent kan je er een leuke speurtocht doen, in contact komen met verschillende dieren en in een verzorgde ruimte mooie reptielen bekijken.

Lees verder  


"Super leuke en leerzaam uitje gehad"

Pascal   -   05-04-2019

05-04-2019

"Super leuke en leerzaam uitje gehad"

Personeel geeft goede uitleg. En het is er zeer netjes


"Leuk uitje!"

Kelly   -   20-03-2019

20-03-2019

"Leuk uitje!"

Mooie dieren en goede verzorging. Ook leuk dat de speurtocht voor iedere leeftijd verschillend is


Hoeveel sterren geef jij Reptielenhuis De Aarde?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

25 kortingen die je deze zomervakantie niet mag missen

Nu de zomervakantie weer is begonnen in veel delen van het land, is het natuurlijk tijd om leuke dingen te gaan doen. Op deze site kan je genoeg inspiratie opdoen voor gezellige activiteiten. Maar helaas is het niet altijd even goedkoop als je zou willen. Daarom hebben we in dit blog een aantal uitjes voor je verzameld die deze zomer kortingen hebben.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Reptielenhuis De Aarde te melden