Fletcher Wellness-Hotel Trivium

U bent van harte welkom bij Fletcher Wellness-Hotel Trivium! Wilt u even helemaal tot rust komen? Dan boekt u een kamer bij Fletcher Wellness-Hotel Trivium. Het hotel in Etten-Leur ligt nabij de binnenstad en beschikt over een uitgebreid Wellness Center.


Volledige ontspanning

Voor een heerlijk en compleet verzorgd verblijf boekt u een hotelkamer bij Fletcher Wellness-Hotel Trivium. Laat uzelf eens in de watten leggen door een bezoek te brengen aan BLUE Wellness Trivium. Geniet hier van een sauna, Turks stoombad, infrarood stralers, afkoelbad en schoonheidssalon. Wanneer u helemaal tot rust bent gekomen schuift u aan in het à la carte restaurant. Hier geniet u van een uitgebreide lunch of heerlijk diner. Op zonnige dagen kunt u heerlijk vertoeven op het terras bij de vijver. Ook voor een zakelijke overnachting of vergadering bent u bij het hotel in Etten-Leur aan het juiste adres.




Veelzijdige omgeving

Fletcher Wellness-Hotel Trivium wordt omringd door natuur en cultuur. Zo ligt de gezellige stad Breda op steenworp afstand, maar heeft ook het stadscentrum van Etten-Leur genoeg te bieden. Natuurliefhebbers kunnen heerlijk fietsen en wandelen door de prachtige Biesbosch.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Fletcher Wellness-Hotel Trivium

Hoeveel sterren geef jij Fletcher Wellness-Hotel Trivium?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Wellness in Nederland

Wellness in Nederland

Toe aan een dagje ontspanning? Bij deze wellness-resorts kom je ongetwijfeld tot rust. Ontdek hier wat de thermen te bieden hebben.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Fletcher Wellness-Hotel Trivium te melden