Blue Wellness Trivium

Bij Wellness Trivium kunt u heerlijk tot rust komen van alle dagelijkse drukte. Begin uw saunagang in de scrubhoek en warm uw lichaam op in een voetenbad. U bent nu helemaal gereed om gebruik te maken van een van de sauna’s of stoomcabine. Geef uw lichaam de rust en koeling die het nodig heeft in het afkoelbad en lees een goed boek in de loungehoek. Kortom: Een dag om volop energie op te doen!


Je dagje wellness verlengen met een luxe overnachting? Dat kan in het BLUE wellness Trivium  Je loopt zo in je badjas door naar je hotelkamer. Je slaap namelijk in het inpandige Fletcher Wellness-Hotel Trivium  De volgende ochtend geniet je ook nog eens van een uitgebreid ochtendbuffet. Als dat niet ontspannen is?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 10:00 tot 23:00 uur geopend


Speciale openingstijden

24, 25, 26 en 31 december van 10:00 tot 18:00

1 januari van 12:00 tot 23:00 uur.Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dagentree €17,50


Verhuur & verkoop

Badlinnenpakket (badjas, 2 handdoeken en slippers) €17,95

Huur badjas € 7,95

Huur handdoekenset (twee handdoeken) €7,50

Koop badjas (diverse designs) €30,95

Koop hammamdoek (diverse designs) €15,50

Koop BLUE wellness slippers €7,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Blue Wellness Trivium

Hoeveel sterren geef jij Blue Wellness Trivium?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

5 Redenen waarom Wellness goed voor je is

5 Redenen waarom Wellness goed voor je is

Tegenwoordig is het erg belangrijk om je eigen fysieke en mentale gezondheid te onderhouden. In aanloop naar de koude en regenachtige herfstdagen is dit nóg belangrijker. Het is daarom fijn en belangrijk om wellness uitjes te plannen Hieronder vind je vijf redenen waarom wellness gezond voor je is

Lees verder...

 

Wellness in Nederland

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Blue Wellness Trivium te melden