Vakantiepark Beekse Bergen

Combineer je dagje uit in Beekse Bergen met een overnachting in één van de verrassend leuke accommodaties zodat jij niets mist van de indrukwekkende natuur en wilde dieren. Overnacht in het Safari Resort als je wil slapen tussen de wilde dieren of verblijf in het vakantiepark en geniet van de prachtige bosrijke omgeving.


Victoriameer


Beekse Bergen biedt diverse mogelijkheden voor de overnachting. In een Safari Resort beleef je het ultieme safarigevoel en slaap je letterlijk tussen de dieren van Safari Resort Beekse Bergen. Ook kun je kiezen voor een bungalow. verspreid over het park tussen de mooie natuur. Ga je liever zelf op avontuur met je eigen mobiele huisje dan bieden de kampeervelden van Beekse Bergen hier de ideale plekken voor.


Kamperen Beekse bergen


Op een plek die omgeven is door bos en water, kun je genieten van wat je het liefst doet. Een dagje zwemmen in het overdekte Junglebad, klimmen en klauteren op de speeltoestellen, vissen in het Victoriameer of juist even helemaal niets. Voel je vrij om te doen wat jij wil, want dit is jouw vakantie!

 

 


0 Recensies over Vakantiepark Beekse Bergen

Hoeveel sterren geef jij Vakantiepark Beekse Bergen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Vakantiepark Beekse Bergen te melden