Vakantiepark Beekse Bergen

(4.5/5)  2 recensies

Combineer je dagje uit in Safaripark Beekse Bergen met een overnachting in één van de verrassend leuke accommodaties zodat jij niets mist van de indrukwekkende natuur en wilde dieren. Overnacht in het Safari Resort als je wil slapen tussen de wilde dieren of verblijf in het vakantiepark en geniet van de prachtige bosrijke omgeving.


Victoriameer


Beekse Bergen biedt diverse mogelijkheden voor de overnachting. In een Safari Resort beleef je het ultieme safarigevoel en slaap je letterlijk tussen de dieren van Safari Resort Beekse Bergen. Ook kun je kiezen voor een bungalow. verspreid over het park tussen de mooie natuur. Ga je liever zelf op avontuur met je eigen mobiele huisje dan bieden de kampeervelden van Beekse Bergen hier de ideale plekken voor.


Kamperen Beekse bergen


Op een plek die omgeven is door bos en water, kun je genieten van wat je het liefst doet. Een dagje zwemmen in het overdekte Junglebad, klimmen en klauteren op de speeltoestellen, vissen in het Victoriameer of juist even helemaal niets. Voel je vrij om te doen wat jij wil, want dit is jouw vakantie!

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Vakantiepark Beekse Bergen

(Pagina 1 van 1)

 

"Midweekje in huisje was geweldig"

Ben   -   08-06-2021

08-06-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Midweekje in huisje was geweldig"

De kracht van dit vakantiepark is simpel, dat is natuurlijk de onbeperkte toegang van het naastgelegen Safaripark. Wij waren hier met wat minder weer anders kun je ook nog eens volop geniet van Speelland Beekse Bergen. Het huisje was netjes, het park is verzorgd en er is een hoop te doen en beleven. Wij komen zeker terug!

Lees verder  


"Leuk park met veel opties"

Debby   -   11-09-2020

11-09-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk park met veel opties"

Wij zijn er geweest met heel slecht weer dus dat was wel jammer. Beekje bergen ging eerder dicht vanwege de enorme wind, maar daardoor hadden we meer tijd om te zwemmen. Het huisje was heel gezellig ingericht en mooi. En als je hier logeert mag je ook gratis naar andere parken. Dus als je een weekend gaat moet je echt kiezen tussen allemaal leuke dingen. We willen dit nog wel eens doen, maar dan met wat beter weer!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Vakantiepark Beekse Bergen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Vakantiepark Beekse Bergen te melden