Sandberghe

Tegen de stuifduinen van Bedaf ligt Sandberghe, een vakantiepark in Uden. Hier ontmoet je de prachtige omgeving van natuurgebied de Maashorst. Snuif de frisse boslucht op en geniet van de afwisselende natuur. Rust uit en relax, ga op avontuur en beleef. Hoe fijn is het om de dagelijkse sleur te vergeten en te verdwalen in het moment. In een andere omgeving zijn. Andere dingen zien en doen. Een weekje voor jezelf, je familie en je vrienden. Ontdekken, ontstressen, onthaasten, ontspannen, ontmoeten... Ja, óntmoeten. Het even lekker niet hoeven. Dát is Sandberghe. Een mooie plek om te verdwalen..



Overnachten

Wil je even écht samen zijn? En ontspannen in de bosrijke omgeving van de Maashorst? Ontdek dan onze bijzondere accommodaties, geschikt voor 2 tot 12 personen. Villa's, lodges, bungalows, chalets, natuurhuisjes en stoere glampingaccommodaties: je vindt het allemaal bij Sandberghe.   Het is zelfs mogelijk om jouw paard te stallen. Zo geniet je van een heerlijk verblijf voor jezelf en je paard.



Faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Animatieteam
  • Sauna
  • Speeltuin
  • Paardenstallen
  • Restaurant

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Sandberghe

Hoeveel sterren geef jij Sandberghe?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Sandberghe te melden